Hibrid-feltámadás: közel 80 ezer Toyota Prius rendelés

Pénzcentrum2009. május 18. 11:02

Mint arról a múlt héten beszámoltunk, korábban soha nem látott módon a Honda egyik hibrid modellje végzett az eladási listák élén, a japán hibridek erre a hétre is tartogattak meglepetést.

A legnagyobb japán autógyár elnöke arról számolt be, hogy csak belföldről eddig közel 80 ezer előfoglalás érkezett a harmadik generációs Toyota Priusra.

Ilyen még nem volt: hibrid az eladási lista élén!

A Toyota korábban havonta 10 ezer darabban határozta meg a várható eladási szintet, az előfoglalások azt bizonyítják, hogy a válság ellenére továbbra is népszerűek a hibrid modellek.

Nagyobbat bukott a Toyota, mint a General Motors

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az új Prius bevezető ára 2,05 millió jen (4,6 millió forint) lesz, ami valamivel magasabb, mint a második generációs Prius, illetve az eladási csúcsokat ostromló Honda Insight vételára, de a Prius magasabb műszaki felszereltsége kompenzálja a felárat.

Címkék: