24 °C Budapest
Baby feet up in the air lying down.

Bemutatjuk az újdonsült tech-herceget: még csak 4 hónapos, egyetlen nap alatt lett milliárdos

2024. március 22. 17:14

Az Egyesült Királyság miniszterelnökének négy hónapos unokaöccse, Ekagrah multimilliomossá vált, miután nagyapja, NR Narayana Murthy, informatikai vállalatának 22 millió font értékű részvényeivel lepte meg.

Rishi Sunak, az Egyesült Királyság miniszterelnökének unokaöccse, a 4 hónapos Ekagrah, a világ egyik legfiatalabb multimilliomosává vált - írja a DailyMail. Ez ezután történhetett meg, hogy NR Narayana Murthy, a nagyapja (aki India egyik leggazdagabb embere) egy 22 millió font értékű részvényt ajándékozott neki. Azt egyelőre nem tudni, hogy az informatikában utazó dúsgazdag nagypapa a két lányának (Ekagrah édesanyjának, valamint Sunak feleségének) is ajándékozott-e részvényt. 

NR Narayana Murthy döntése unokája meggazdagításáról mindenesetre sokak szemében tűnhet kissé ellentmondásosnak. Főleg annak fényében, hogy korábban az üzletember egy interjúban arról beszélt, hogy a fiatal generációnak mennyire fontos, hogy kemény munkát végezzen. Hangsúlyozta, hogy India fiataljainak elszántnak, fegyelmezettnek és szorgalmasnak kell lenniük. 

Bőkezűsége ráadásul vejére, Rishi Sunakra sem vet túl jó fényt, aki saját vagyona és családi kapcsolatai miatt gyakran kerül a kritikák kereszttüzébe. Nem véletlenül, hiszen ő maga is multimilliomos, és egy sikeres pénzügyi karrier után lépett be a politikai életbe. Feleségével összesen négy otthonuk van az Egyesült Királyságban és Kaliforniában egyaránt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem