11 °C Budapest
Woman complaining on the phone bill letter confused

Rengeteg magyar mobilozó nézhet nagyot június 1-től: ez vár az ügyfelekre

2023. május 31. 14:31

A DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 ügyfelei is a csaknem országos lefedettségű Vodafone hálózatot használják 2023. június 1-től. A SIM-kártyát nem kell kicserélni az átálláshoz, ám az adatroaming bekapcsolására, egyes készülékeken pedig még manuális hálózatválasztásra is szükség lehet. A DIGI 2023. december 31-ig garantált árat biztosít, a DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifával telefonálhatnak az ügyfelek.

Jelentősen javul a DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 szolgáltatások hálózati lefedettsége június 1-től, köszönhetően a 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének, a DIGI mobilszolgáltatásainak technológiai hátterét a Vodafone Magyarország országos lefedettségű hálózata biztosítja. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére. A DIGIMobil kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től. Ugyan a legtöbb telefontípusnál az új hálózatra csatlakozás automatikus, egyes esetekben azonban manuális hálózatválasztásra lehet szükség. A mobilinternet használatához szükséges az adatroaming opció bekapcsolása is, mely – a készülékek figyelmeztetésével ellentétben – belföldi hálózatokon nem jár a csomagdíjon felüli költségekkel a felhasználóknak. A DIGI a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen, a DIGI Pontok országos hálózatában.

A meglévő DIGIMobil ügyfelek továbbra is változatlan díjjal használhatják előfizetéseiket a korábbinál nagyobb lefedettségű, az eddiginél is jobb minőségű hálózaton. A változás a forgalmi díjakat nem érinti, az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl a DIGI 2023 év végéig garantálja a rendkívül kedvező, 4 forint/perc árat a meglévő ügyfelek normál díjas beszélgetéseihez.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm