26 °C Budapest

Citibank-ügyfelek, figyelem! Fontos biztonsági információk

Pénzcentrum
2013. október 1. 16:04

Fontos, a netbanki biztonságra vonatkozó biztonsági információkat tett közzé hivatalos Facebook-oldalán a Citibank kedden. A biztonsági tanácsok arra engednek következtetni, hogy az elmúlt időszakban megszaporodhattak a bank ügyfelei ellen elkövetett támadások.

A pénzintézet felhívja ügyfelei figyelmét, hogy online szolgáltatásaik használatakor saját biztonságuk érdekében fokozottan ügyeljenek a következőkre:

- a Citibank Online internetes banki, illetve a Citibank Mobilbank rendszer semmiképpen nem kér Egyszer Használatos Jelszót a rendszerbe történő bejelentkezéskor. Amennyiben ettől eltérőt tapasztal az ügyfél, érdemes felhívnia a bank ügyfélszolgálatát.

- Kérik az ügyfeleket, hogy mindig figyelmesen olvassák el a bank által küldött SMS üzenetek teljes tartalmát, különös tekintettel az Egyszer Használatos Jelszavak küldése esetén.

- Ha bármilyen, a szokásostól eltérő működést tapasztalnak, pl. a belépéskor Egyszer Használatos Jelszót kér a rendszer, akkor azt kérik, hogy az ügyfelek haladéktalanul lépjenek ki a rendszerből, és az esetet azonnal jelezzék a telefonos ügyfélszolgálaton.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- Fontos, hogy az ügyfelek a szolgáltatás használata során győződjenek meg internetes böngésző programjuk cím mezőjében szereplő pontos címről. Ha az nem a www.citibank.hu címmel kezdődik, akkor haladéktalanul lépjenek ki a rendszerből.

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem