15 °C Budapest
Top 10-es lista: a legjobb pénztárcabarát ránctalanító krémek egy helyen (x)

Top 10-es lista: a legjobb pénztárcabarát ránctalanító krémek egy helyen (x)

PR
2022. október 24. 05:00

Számos olyan világmárka létezik, amelyekről akár nap mint nap hallhatunk a különböző közösségi média-felületeken. Bár a gyógyszertári arckrémek valóban kiválóan alkalmasak lehetnek a különböző bőrproblémák kezelésére, viszont léteznek olyan vállalatok és kozmetikumaik, amelyek nem feltétlenül állnak sorban a rivaldafényért, mégis kiválóan végzik a feladatukat - és sokszor nagyon is olcsóbb.

A MAKEUP webáruház összegyűjtött egy listát olyan ránctalanító krémekről, amelyek rendkívül pénztárcabarátak, és a vásárlók által is közkedvelt - nem csak költségük miatt.

Figyelmeztetés: az arckrémek hatása személyenként változhat. Mindig olvassa el a termék összetételét! Ha bizonytalan, egyeztessen bőrgyógyászával!

The Skin House Wrinkle Snail System Cream

Csigamucin alapú termék, különös anti-age hatással - kiválóan aktiválja a revitalizációt, hatékonyan regenerálja a hibákat. Egyszerűen alkalmazható, pillanatok alatt felszívódik a bőrbe és nem hagy kellemetlen maradványokat.

Bergamo Red Ginseng Wrinkle Care Cream

Bye-bye ráncok! A vörös ginzeng hidratál, csökkenti az érdességet, a mungóbab rugalmasságot kölcsönöz, ami által sima, tiszta és fiatalos arcbőr köszön vissza a tükörből.

Christian Laurent Pour La Beaute

A krém 24 karátos aranyat tartalmaz, ami felveszi a harcot a kialakuló ráncok ellen, emellett a fekete rózsa kivonat védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.

Lift4Skin Restoring Anti-Wrinkle Night Cream

Serkenti a sejtregenerációt, fokozza a természetes kollagén szintézisét, a kígyóméregnek köszönhetően nyomtalanul eltünteti a ráncokat.

Floslek Collagen Up Collagen Cream

A legjobb arckrém, ha univerzális megoldásokat keresünk. A készítmény kisimítja a bőrt, aktiválja a kollagén termelését, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát.

Ava Laboratorium L'Arisse 5D Anti-Wrinkle Cream Retinol + Vitamin C

A C-vitamin erős antioxidáns, ami ránctalanító hatása mellett a pigmentfoltokkal is felveszi a küzdelmet. Retinolt, növényi kivonatokat is tartalmaz.

Bielenda Japan Lift Day Cream 50+ SPF6

A Bielenda-arckrémek világszerte a nők kedvencévé váltak. Az 50+ krém feszesíti, regenerálja a megereszkedett bőrt és kisimítja a ráncokat - a fényvédő pedig megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását.

Uroda Melisa Face Cream

A termékben található antibakteriális zöld tea és citromfű friss megjelenést biztosít, a hialuronsav regenerálja a sejteket, az allantoin véd és nyugtat.

AA Japan Rituals 60+

Az egyik legjobb ránctalanító 60 év felett: számos olaj és növényi kivonat, E-vitamin, aloe és hialuronsav - ezzel a kombóval a ráncoknak esélyük sem lesz! A készítmény allergiára hajlamos bőrre is megfelelő.

Soraya Botanic Retinol Anti-Wrinkle Day Cream

A 40 év feletti krém lifting hatással rendelkezik, 95%-ban természetes összetétele kisimítja és regenerálja a bőrt, a magnólia hidratál, a retinol revitalizál, a bakuchiol megőrzi a bőr fiatalságát.

A virtuális polcokon természetesen számos más termék elérhető, a kategóriáknak köszönhetően pedig nagyon egyszerű kiválasztani a leginkább megfelelőt.

(x)

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
18. hét
Május 3.
Paranormal nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem