21 °C Budapest
Súlyos bejelentés Lagzi Lajcsitól: erre senki sem számított

Súlyos bejelentés Lagzi Lajcsitól: erre senki sem számított

2016. március 2. 16:31

Elege lett Lagzi Lajcsinak az őt ért támadásokból, ezért azt fontolgatja, hogy családjával külföldre költözik. Az indulótőkét eladott ingatlanjaikból fedezné a család, az viszont kérdéses, hogy vajon számoltak-e azzal, hogy külföldön nem nagyon volt mostanában rezsicsökkentés.

Meglepő bejelentést tett Lagzi Lajcsi: a közműlopási ügybe keveredett mulatóssztár megszabadulna ingatlanaitól, és egy időre külföldre költözne a feleségével és gyerekeivel.

Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre. A gyermekeim akár egy-két évet külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának. Külföldön nyilván nem egy kétszáz hektáros kúriát vennénk vagy bérelnénk. Egy lakás bőven elég lenne, három-négy szobás... Mindezek eredményeként az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant

- nyilatkozta a Borsnak Lajcsi.

Nem Lajcsi az egyetlen...

Lajcsiék döntése nem példa nélküli; egyre több híresség dönt ugyanis úgy, hogy inkább külföldön folytatja. Varnus Xavér például nemrég jelentette be, hogy végleg itt hagyja Magyarországot, de régóta külföldön dolgozik Noszály Sándor, Frei Tamás, Bódi Sylvi, az exmegasztáros Talán Attila, és Király Viktor, valamint Mihalik Enikő, és Palvin Barbi is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

Na persze nem csak a hírességek döntöttek az elmúlt időszakban a távozás mellett; az elmúlt években ugyanis ennél jóval nagyobb visszhangja volt a magyar munkavállalók tömeges elvándorlásának. A statisztikák jól mutatják, hogy amíg Magyarországon csökken a népességszám, addig Európa országaiban egyre csak növekszik a magyarok aránya.

A legfrissebb adatok arról tanúskodnak, hogy legalább 600 ezer magyar dobbantott és kezdett új életet tőlünk nyugatabbara. A Nemzetgazdasági Minisztérium becslései szerint például az Egyesült Királyságot 300 ezer, Németországot 135 ezer honfitársunk választotta, de sokan élnek Svájcban, Hollandiában és Belgiumban is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ezzel vajon számoltak Lajcsiék?

Na persze mielőtt bárki is költözésre adná a fejét - legyen szó egy magyar hírességről, például Lagzi Lajcsiról, vagy éppen egy átlagos magyar állampolgárról -, néhány dolgot azért nem árt számba venni. Ilyenek például többek között az, hogy milyen a helyi adórendszer, vagy a foglakoztatási politika, de nem szabad megfeledkezni fogyasztói árakról, köztük elsősorban a lakásfenntartási kiadásokról sem.

Ha pedig a lakhatási költségeknél tartunk - amely külföldön is az egyik legjelentősebb tétel a kiadások rendszerében -, sok magyar elfelejti, hogy az elmúlt években nem nagyon volt az Európai országokban rezsicsökkentés. Jól mutatja ezt fenti infografikánk is, amely szerint mind a lakossági villamos energia, mind a földgáz átlagára az egyik legolcsóbb nemzetközi összehasonlításban.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?