Homokos tengerpartra költözött a poplegenda

Pénzcentrum2011. január 9. 11:02

A nemzetközi ingatlanpiaci elemzései mellett a hírességek tranzakcióival is foglalkozó neves Global Property Guide információi szerint a tavalyi ausztráliai nyaralása alkalmával annyira beleszeretett az országba George Michael brit énekes, hogy hatmillió amerikai dollárért (átszámítva 1,27 milliárd forintért) vásárolt magának egy tengerparti ingatlant.


A Sydney belvárosától alig egy órányira található felkapott elővárosi övezetben egy eldugott telken található többszintes, ötszobás ház hasznos alapterülete 315 négyzetméter. Az ingatlan tágas nappaliját szegélyező üvegablakokon keresztül lélegzetelállító kilátás nyílik a Tasman-tengerhez tartozó sziklás félszigetekkel tarkított Bálna-öbölre.

 


A '80-as években a Wham! formáció frontembereként feltűnt, a másságát nyíltan vállaló 47 éves brit poplegenda egyre gyakrabban vonul el a csendes környékre a még mindig fokozott hazai médiaérdeklődés elől.


Az énekes ezen kívül számos felső kategóriás ingatlannak rendelkezik. London északi részén partnerével (Kenny Goss) közösen birtokolnak egy 8 millió dolláros (átszámítva 1,69 milliárd forintos) luxuslakást, de a magáénak tudhat egy XVI. századi vidéki brit kastélyt, valamint egy Bevery Hills-i házat is.



Nagyobb térképre váltás

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék: