December 3-ig lehet pályázni az E.ON 30 milliójára!

Pénzcentrum2010. november 15. 13:02

A tavaly elindított Családi Foci Program eddigi sikereire alapozva az E.ON Hungária újabb 30 millió forintos pályázatot hirdet, ezúttal az önkormányzatok számára.

A Vincze Ottó labdarúgó, a program nagykövete szakmai támogatásával, valamint Puskás Ferencné védnökségével indított új pályázat a futballegyesületek mellett immár az önkormányzatoknak is segít abban, hogy minél több lehetőséget biztosítsanak a foci révén a családoknak a közös sportolásra és az együtt eltöltött szabadidőre.


Vincze Ottó

"Véleményem szerint az E.ON-nak érdemes volt elindítania a programot. Azt látom, hogy az emberek pontosan megértették, hogy mit szeretnénk, és nagy örömmel valósítják meg az elképzeléseiket, csak kell valaki, aki megadja a "kezdőrúgást" - tartja Vincze Ottó labdarúgó, a Családi Foci program nagykövete, aki szakértőként is segíti a pályázatot.

A magyarországi települési önkormányzatoknak, illetve a települési önkormányzatok tulajdonában lévő közhasznú gazdasági társaságoknak meghirdetett pályázaton összesen 15 millió forint díjat oszt majd ki a szakmai zsűri; pályázatonként 1,5 millió forintból gazdálkodhatnak az önkormányzatok. Az egyesületeknek meghirdetett, szintén 15 millió forint összdíjazású új pályázati körben a korábbiakhoz hasonló színvonalú és tartalmú pályaműveket vár az E.ON. Itt egy-egy nyertes 3 millió forintból valósíthatja majd meg a családi foci programokat. A pályázaton nyert pénzen az önkormányzatok és egyesületek családi klubszobákat és rekreációs focitevékenység végzésére alkalmas kis pályákat építhetnek, vagy családi focihétvégét, edzési és szabadidős családi programokat hirdethetnek meg országszerte.


Konrad Kreuzer

"Nagy öröm számomra, hogy a családi programban nyertes egyesületek és az általuk megrendezett rendezvények résztvevői egyértelműen pozitív visszajelzést adtak a támogatás fontosságáról. Úgy gondolom, nagyon jó úton járunk, amikor ahhoz adunk támogatást, hogy a családok ingyenesen focizhassanak szabadidejükben, szakmai konferencián vehessenek részt, eszközöket vásároljanak a gyerekeknek vagy felújítsanak egy öltözőt, mosdót, és így tovább. Véleményem szerint ez a lényeg: az emberek számára kézzelfogható a támogatás" - véli Konrad Kreuzer, az E.ON igazgatóságának elnöke, a program egyik megálmodója.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az önkormányzatoknak és futballegyesületek kiírt pályázatra a vállalatcsoport december 3-ig várja a pályaműveket.

Címkék: