Szabadulna a régi kéjlaktól a plasztikázott celeb

Pénzcentrum2010. augusztus 14. 10:02

Katie Price (Jordan) végleg le kívánja zárni a volt férjével, az egyslágeres Peter Andréval közös múltját. Ehhez még az szükséges, hogy eladják korábbi közös Surrey-i otthonukat, amit 2,95 millió fontért dobtak piacra a napokban.


A volt pár két évvel ezelőtt 2,5 millió fontért vásárolta meg az ingatlant, Katie és új párja nemrégiben 2 millió fontot fizetett az új Sussex-i otthonukért, így már mindkét fél szabadulna a nyolcszobás palotától.

A brit nézők ismerhetik a 900 négyzetméteren terpeszkedő házat egy korábbi valóság-show-ból, de a hirdetésben szereplő képek egyáltalán nem az akkori állapotokat tükrözik. Nyoma sincs a korábban szanaszét hagyott játékoknak és ruháknak, minden helyiség ízlésesen festett és rendezett.

A márványborítású előcsarnokot és a lépcsőfeljárót az ország egyik legnevesebb belsőépítésze tervezte.

Az ingatlanhoz tartozik egy mozaikborítású fedett medence, ahonnan kijárat nyílik a gondosan ápolt udvarra.

A főzni vágyókat tágas konyha várja a legmodernebb konyhagépekkel, a hiú séfek egy pillantást is vethetnek magukra a falitükörnek is beillő hűtőszekrény ajtajában.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A bíborra festett mozi-szobában kikapcsolódhatnak a lakók egy filmnézés keretében, a tágas nappaliban nagyobb társaságokat is vendégül lehet látni.

Forrás: Daily Mail

Címkék:
polt péter,