Tüntetnek az orosz újgazdagok: luxuslakásokat döntöttek romba

Pénzcentrum2010. január 29. 14:02

Moszkva szívében, a városi önkormányzat főépülete előtt tüntettek azok a tulajdonosok, akiknek házát az utóbbi napokban erőszakkal bontatták le a hatóságok - írja az Index.hu.

Az orosz fővárosban az utóbbi idők legnagyobb botrányát váltotta ki, hogy a város vezetésének döntése és bírósági ítéletek alapján végrehajtók munkagépekkel vertek szét egy természetvédelmi területen állítólag engedély nélkül épült házakat.

Az elbontott házak valóságos kis paloták voltak, akadt, amelyik 10 millió dollárnál is jóval többe került. Ennek megfelelően a tulajdonosok drága külföldi autókon érkeztek az önkormányzathoz, ám az épülettől jó 30 méterre megállásra késztették őket a rendőrök, s nem engedték a kocsioszlopot a Kreml közelébe sem.

Zsirinovszkij is felemelte a szavát

Tovább a teljes cikkre...

Korábban:
Didim! Annyi neked! Rendelet teszi kötelezővé a végzetes beavatkozást

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Düh, tiltakozás! "Vénségükre veszítjük el azt a kis vagyonkánkat?"

Címkék: