Részegek zaklatták a celebet: jobb környékre költözött

Pénzcentrum2009. augusztus 22. 08:02

Jamie Oliver, a televíziós műsoraival elhíresült sztárséf kénytelen volt megszabadulni egyik vidéki házától, mert a szomszédban kocsmát nyitottak és zárás után a részegek rendszeresen becsengettek hozzá, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét. Az Oliver család egy londoni lakásba költözött, ahol megvették a szomszédos ingatlant is, melyek egybenyitása folyamatban van.

Jamie Olivernek két lánya és négy hónapja egy kisfia született a feleségétől, a család közös látogatást tett a felújítási munkálatok helyszínén. A lakás egyre szűkösebbnek bizonyult, ahogy cseperedtek a lányok és amint megtudták, hogy eladó a szomszéd lakása, azonnal lecsaptak rá.

A vételár 3,5 millió font volt, a felújítási munkálatok várhatóan további 500 ezer fontot emésztenek majd fel. Az egybenyitást követően az ötfős család egy 19 szobás otthont tudhat majd a magáénak London elit-negyedében.

Őrületes pénzeket keres a sztárszakács: Jamie Oliver hatalmas üzletei

A házat rövidesen felállványozzák, az ingatlan új homlokzatot kap, valamint kicserélik a nyílászárókat és a korlátokat is. A tervek között szerepel a hátsó traktusban egy garázs kialakítása is, aminek engedélyét azonban megtámadták a szomszédok, mivel az elvenné a kertjükből eléjük táruló kilátást.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A földszinten a köztes fal kiütésével keletkező térben egy hatalmas fogadószobát alakítanak ki, egy szinttel feljebb lesz a szülők hálószobája. A sztárséf több ingatlant is vásárolt az elmúlt években, az egyiktől azonban kénytelen volt megválni, mivel a szomszédban kocsmát nyitottak és a részegek az éjszaka kellős közepén azért csengettek a sztárnál, hogy megkérdezzék a sonkásszendvics receptjét (Forrás: Daily Mail).

Vissza a főoldalra!

Címkék: