A világ leghülyébb bútorai - őrült képek

Pénzcentrum2009. május 30. 08:02

Összegyűjtöttünk egy csokorral a legőrültebb bútorokból. Száguldó szék, hamburgerágy és biciklis asztal - az extrém ötleteknek semmi sem szabhat határt.

Egy definíció szerint a bútor a lakásnak, lakószobának berendezésére használt, általában fából készült nagyobb használati, kényelmi berendezés, tárgy, illetve ezek összessége. Más megfogalmazás szerint a bútor épületek elsősorban belső terének többnyire mozgatható, az emberi tartózkodás kényelmét, a helyiség rendeltetését szolgáló berendezése.

Mi most olyan bútorokat mutatunk, amelyek nem biztos, hogy kényelmesek, nem biztos, hogy praktikusak, viszont tele vannak ötlettel, kreativitással -és ami a legfontosabb- sok-sok humorral.

 

A fenti asztalt a japán sportok, konkrétan a szumó rajongóinak találták ki.

 


Szintén sportos tematikájú a fenti biciklis asztal. Ugyanazért praktikus, mint a kerekeskút: oda tolom, ahova csak akarom.

 



A videojátékok szerelmeseinek készült ez az asztal, amely egy őskori Nintendo kontrollelt formáz.

 



Állatbarátok, tehenészeti dolgozók és fejőnők díjazhatják a fenti kanapét.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


Aki a virágot szereti...ismerjük a régi mondást. Ebben az esetben viszont úgy is fogalmazhatnánk: Aki a virágot szereti, üljön rá!

 


Nem lepődhet meg az, aki korgó gyomorral ébred egy ilyen ágyon. A gyorséttermek szerelmeseinek kötelező.

 


"Mindig is szerettem a veszélyt és a száguldást" - mondhatná a fenti száguldó fotel kiötlője. A hírek szerint a furcsa jármű sebessége a 20 km/órát is eléri.



Forrás: Internet/Pénzcentrum gyűjtés

Címkék:
nintendo,