7 °C Budapest
Hands counting coins from a broken piggy bank.

Kifakadt a legendás magyar színész: a tartalékaimat éltem fel

2021. augusztus 7. 15:40

Meglepő vallomást tett Magyar Attila, a Keresztanyu című sorozat ukrán csempészét alakító színész. Szabadúszóként nehezen élte meg a járványt, de bízik benne, hogy lassan egyenesbe jön.

Az elmúlt hónapok az ismert színész, Magyar Attila számára sem teltek gondtalanul, írja a hot! magazin. Nem is tervez idén nyaralást, inkább az új hobbijának, a kertészkedésnek szenteli az idejét. Már a kerti grillezésben is profi.

Rosszul érintett a pandémia, mivel szabadúszó vagyok. Az első hullámban a tartalékaimat éltem föl, a másodikban pedig még inkább. Tavaly júniusban derült ki, hogy ősztől forog a Keresztanyu; ez a felkérés nagyon jólesett. Ezenkívül alig várom, hogy visszatérjen a színházakba az élet

- mondta őszintén Magyar Attila, aki azt is említette: örül, hogy abból élhet, amit szeret csinálni.

Sokan vannak hasonló cipőben

Bár az emberek többségének csökkentek a megtakarításai a recesszió óta, mégis, a hazai fogyasztók egy része többet tud félretenni, mivel csökkentek a kiadásai, derült ki egy kutatásból még a harmadik hullám előtt. Az európai válaszadók mintegy harmadának csökkentek a bevételei 2020-ban, Magyarországon pedig az európai átlagnál kicsivel több embernek, a válaszadók 41 százalékának csökkentek a bevételei.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Azok, akiknek nőttek a megtakarításaik, elsősorban azért tudtak többet félretenni, mert a korlátozások miatt kevesebbet kellett költeniük a mindennapi kiadásokra. 56 százalékuk azt mondta: a lezárások miatt kevesebbet költenek például tömegközlekedésre és készétel vásárlására, ezért a hónap végére több pénzük marad.

2019 óta jelentősen (67-ről 76 százalékra) nőtt Európa-szerte azoknak a fogyasztóknak az aránya, akik vésztartalékot gyűjtenek a váratlan kiadások fedezésére. Nem változott azonban jelentősen azoknak az aránya, akik valamilyen konkrét célra spórolnak: enyhén csökkent a lakásra spórolók aránya (20-ról 19 százalékra), nőtt viszont azoknak a száma, akik nyugdíjcélra tesznek félre (30-ról 32 százalékra).

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. február 2. 13:47
Nem kellett a Völner Pálhoz köthető vállalkozótól az építőipari vállalkozásokat átvevő Fidesz-barát...
MNB Intézet  |  2023. február 2. 10:52
A demográfiai trendek lassan, de biztosan rendezik át a társadalmi, gazdasági viszonyokat. Mik leszn...
Holdblog  |  2023. február 2. 10:51
Ezt most csak úgy ideraknám, mély tisztelettel. És hálával. És köszönettel. A svéd modellnek. ...
Kiszámoló  |  2023. február 2. 10:27
Kijött egy új rendelet, ami a lakásbiztosításokat érinti, az ügyfelek számára kedvezően. Az első vál...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 2. csütörtök
Karolina, Aida
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?