Újabb részletek derültek ki Andy Vajna végrendeletéből: nekik is juthat a mesés vagyonból

2019. február 28. 13:30

Andy Vajna végrendeletéről még mindig nincsenek hivatalos információk, de úgy tudni, a producer minden fontos személyről gondoskodott. Így Vajna Tímea mellett vélhetően két korábbi szerelme is részesülhet a mesés vagyonából.

Andy Vajna vagyonát nagyjából 67 milliárd forintra becsülik, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ki vagy kik örökölnek. Egyértelmű, hogy valószínűleg Vajna Timi fog, de a Story magazin információi szerint Andy Vajna mindazokról szeretett volna gondoskodni, akik mellette voltak és fontos szerepet játszottak az életében.

A legfontosabb - Timi mellett - az első felesége volt, Cecilia Mong, akitől a gyermeke is született. Habár házasságuk nem volt hosszú életű, a barátság örökre megmaradt köztük. Timinek is bemutatta a nőt, aki még az esküvőjükre is meghívást kapott. Volt azonban még egy fontos nő Andy Vajna életében, aki nem került soha reflektorfénybe: Csilla. Vele a Ceciliával való válása után jött össze a producer, és valószínűleg ő is számíthat arra, hogy részesedik az örökségből.

Timi nem foglalkozik vele

Korábban megírtuk, hogy a néhai producer felesége, Vajna Tímea egyáltalán nem foglalkozik a végrendelettel. Egyik barátja a Story magazinnak azt mondta, hogy egyébként annak részletei az Egyesült Államokban derülnek majd ki.

Timi nagyon nincs jól. Az első héten azt hittük, erős lesz, de a sírnál nagyon eltört a mécses. Nem csoda, hiszen az életében ez volt az első alkalom, amikor valakit el kellett temetnie. Andy halála óta nem is tudott mással foglalkozni, csak a temetéssel és a rászakadó gyásszal. A közeli barátok és családtagok felváltva vannak mellette, hogy átvészelje ezt az időszakot. Timi egyébként erősen spirituális. Meggyőződése, hogy Andy még mindig itt van vele. A temetés után zártkörű összejövetelen mindenkit meghatott az Andyről szóló beszéd

- mesélte a lap forrása.

Azt 100 százalékra veszem, hogy Amerikában marad. A családján kívül más már nem köti ide

- mondta.

Kiderült Andy Vajna titka

Korábban az is kiderült, hogy az egykori filmproducer titokban osztogatta a pénzét: bőkezűen adakozott, de soha nem beszélt arról, hogy mennyi pénzt költ havonta jótékony célra. Csak közvetlen környezete tudott erről. A Bors szerint Andy Vajna fizette egy rákos beteg gyógyszerezését, mert a nő kezelése havi másfél millió forintba kerül, amit nem tudott kifizetni. Rendszeresen utalt pénzt egy szívkórháznak is, és beteg gyerekek kezelését is támogatta.

A Bors információi szerint a producer jótékony kiadásainak mértéke meghaladta a havi tízmillió forintot. Andy Vajna két nagy alapítványt is támogatott: a Vöröskeresztet - mivel a segítségükkel jutott ki egykor Amerikába -, és a Magyar Hospice Alapítványt, amely egy szobát is elnevezett mecénásáról.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

67 milliárdos vagyont hagyott hátra

A filmproducer január 20-án hunyt el, ekkor egyébként felesége az Egyesült Államokan volt, csak később tért haza. A néhai kormánybiztosnak rengeteg céges tulajdona volt, a Forbes a 18. leggazdagabb magyar embernek tartotta, 67,3 milliárd forintos becsült vagyonnal. Érdekeltségei tévéhez, rádióhoz, műsorgyártáshoz, reklámhoz, szerencsejátékhoz, vendéglátáshoz és ingatlanokhoz kötődtek - írja a lap.

"Amikor egy nagyon gazdag ember meghal, ráadásul a vagyonban rengeteg személyes és céges vagyonelem keveredik, mindig nagyon megbolydul a környezete" - írja a portál. Nem lejátszott ügy tehát, mi lesz a vagyonnal.

Éppen ezért Andy Vajna öröklése mindenképpen izgalmas helyzetet teremt, és biztosan kiélez konfliktusokat - írja az hírportál. Vajna végrendelete persze nem ismert, a portál azonban úgy véli, nem várható, hogy a milliárdos cégei ugyanúgy működnek majd tovább, mint eddig, csak azzal a különbséggel, hogy az abból származó profitot immár az özvegye realizálja.

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 18. 19:12
Az előző felelős szerkesztő több mint három év után távozott a népszerű YouTube-csatorna stábjának é...
Bankmonitor  |  2024. április 18. 16:39
Az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség kiterjesztésre kerül a postára is, ez a javaslat látott napv...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 18. 14:37
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
Holdblog  |  2024. április 18. 12:13
A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikvidi...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm