Autót sorsol a Citibank a nullaforintos bankszámlások között

Pénzcentrum2010. április 21. 15:32

Továbbra is kiemelt figyelmet fordít a Citibank egyik vezető termékére, a Nullaforintos Bankszámlára. A két éve bevezetett bankszámla-termék már az induláskor sikeresnek bizonyult az ügyfelek körében, sőt 2009-ben a Nullaforintos Bankszámlával rendelkező ügyfelek száma 80%-kal növekedett.

A pénzintézet szakemberei szerint ez a növekedés egyrészt arra utal, hogy nő a lakosság érzékenysége a folyószámlához kapcsolódó banki költségek tekintetében, másrészt igazolta az Év bankja választáson már két alkalommal az év lakossági számlacsomagja díjat nyert Nullaforintos Bankszámla létjogosultságát, hiszen az előzetes felmérések azt mutatták, hogy a folyószámlákhoz kapcsolódó banki költségek akár az évi 50 ezer forintot is meghaladták egyes pénzintézeteknél.

A bank 2009-ben több olyan ajánlattal rukkolt elő, amelyekkel a számla nyújtotta előnyöket (a bank nem számít fel számlavezetési díjat, illetve hogy az összes hazai forinttranzakció minden csatornán keresztül ingyenes) továbbiakkal egészítette ki. Egy újabb (a magyar piacon a maga nemében egyedülálló) innováció keretében 0,5%-os készpénz-visszatérítési ajánlattal, másrészt egy magas látra szóló kamatkínálattal igyekezett a Nullaforintos Bankszámlát még vonzóbbá tenni.

A számlanyitásra ösztönzés 2010-ben is folytatódik, hiszen a pénzintézet most a Forma-1-es futamhoz kapcsolódó ajánlattal állt elő, melynek keretében a nyertes új Citibank számlavezető ügyfél egy Alfa Romeo MiTo tulajdonosa lehet.

A 2010. április 1. és június 21. között futó akció sajátossága leginkább abban rejlik, hogy a promócióban nemcsak az az új ügyfél vehet részt, aki 0 Ft-os, vagy más lakossági folyószámlát nyit a Citibanknál, hanem annak a Citibank számlavezető ügyfélnek is van lehetősége az autó megnyerésére, aki új számlanyitó ügyfelet ajánl.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az autót végül az az ügyfél nyeri, aki a június 27-ei valenciai Forma 1-es futam leggyorsabb versenykörét a legpontosabban tippeli meg SMS-ben. A részvétel további feltételei, hogy az újonnan megnyitott Citibank számlára a promóciós időszakban legalább 100 ezer forint egyösszegű jóváírás érkezzen és az ügyfél számlaegyenlege 2010. június 30-án meghaladja a 100 ezer forintot.

Címkék:
alfa romeo,