OTP: erre is jó az egészségpénztár

Pénzcentrum2010. március 29. 18:02

Az egészségpénztári tagok nagy része sajnos még mindig a gyógyszerek, megvásárlására használja fel pénztári keretének nagy részét, pedig a tavasz közeledtével érdemes a szabadidős sportszolgáltatásokat is igénybe venni.

A kemény tél elmúltával nem csak a jó idő köszönt be, hanem a szabadtéri sportesemények, versenyek száma is megnövekszik, melyek egészségünkre gyakorolt preventív hatásai bizonyítottak - hiszen a versenyekre való felkészülés folyamatos sporttevékenységet jelent.

A következő hetekben számos, amatőr szinten sportolóknak is szóló kerékpár-és futóverseny, labdajáték (streetball, labdarúgótorna), egyéb események pl: túrák, melyen a nevezési díjak nem kis terhet jelentenek a résztvevők számára. Sokan azonban nem tudják, hogy egészségpénztári számlájuk terhére elszámolhatják a nevezési díj jelentette költséget is; mind a hazai, mind a külföldi versenyek költségeit.

A számlakérés, illetve megtérítésének menete a következő: a rendezvény helyszínén kifizetett nevezési díjról számlát kell kérnünk (egészségpénztár nevére, címére és a tag nevére, okiratszámára), melyet - akár személyesen, akár postai úton - kell eljuttatni az OTP Egészségpénztárnak, ami ez alapján téríti meg az összeget.

Címkék: