-1 °C Budapest

A Visa 2020-ig olimpiai szponzor marad

2009. november 3. 14:32

A Visa Inc. bejelentette, hogy nyolc évvel meghosszabbítja szponzorációs szerződését az Olimpiai Játékokkal. A szponzoráció meghosszabbításával a Visa fenntartja az 1986 óta élő jogát arra, hogy az Olimpia exkluzív szponzora legyen a Londoni Játékokat követő négy olimpiának: Szocsi Téli Olimpia Oroszországban 2014-ben, 2016 Rio de Janeiró-i Nyári Játékok, a 2018-ben megrendezésre kerülő téli, valamint a 2020-as nyári olimpia.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A szponzoráció meghosszabbítását a Moszkvában tartott hivatalos aláíró ceremónia keretei között jelentette be a Visa Inc. csoport elnöke, Rupert Keeley és az Olimpiai Bizottság elnöke, Jacques Rogge.

Az új szerződés lehetővé teszi a Visa számára, hogy további előnyökhöz juttassa tagbankjait, illetve a kártyabirtokosokat a kártya elfogadóhelyek számának bővítésével, exkluzív programokkal, a tagbankok pedig egyedi élményt nyújthatnak ügyfeleiknek a Visa marketing programjain keresztül.

A Visa volt az első olyan globális partnere a Játékoknak, amely az Olimpiáknak otthont adó városokhoz kapcsolódóan épített ki egyedi marketing stratégiát.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?