16 °C Budapest

Lebuknak a drága bankszámlák!

Pénzcentrum
2009. szeptember 29. 11:17

Újdonság Magyarországon: mostantól a lakossági bankszámla és bankkártya szolgáltatások sokféle szempont alapján összehasonlíthatók az új Bankváltás.hu portálon. Az összehasonlítás akár másodpercek alatt is lehetséges, s még regisztrációt sem igényel - írja az MTI.

A látogatók a lakossági bankszámlák költségeit a kötelező gépjármű felelősség biztosításoknál (kgfb) megszokott módon hasonlíthatják össze az összes magyarországi bank kínálatából. A saját tranzakciók megadása után, illetve előre rögzített tipikus használati adatok alapján előálló végeredményt azonnal láthatja a látogató, de számos szűrőopcióval igen kifinomultan is megkeresheti a számára legmegfelelőbb terméket. Az így kiválasztott legjobb bankszámla és bankkártya szolgáltatásra kattintva pedig akár azonnal el is indítható a bankváltás.

A Bankváltás.hu portál azoknak is pillanatok alatt választ ad, akik nem kívánnak bankot váltani, de szeretnének bankon belül a legjobb számlacsomagra rátalálni anélkül, hogy elmélyednének a bankok hirdetményeiben.

A portál más tekintetben is új kort hoz a hazai bankszolgáltatásban.

Többé nem lehet probléma, hogy a bankok az ügyfél tudta nélkül emelik díjaikat, ugyanis minden regisztrált ügyfél díjmentesen tájékoztatást kap az általa figyelni kívánt bank, bankszámla, vagy bankkártya szolgáltatás díjainak változásáról. Az ún. Díjváltozás-figyelő szolgáltatás segítségével a jelenlegiek mellett új piaci termékek megjelenése is követhető - megfelelő beállításokkal.

A portál választéka hamarosan a lakossági jelzáloghitelek összehasonlíthatóságával bővül majd, melyre szintén kérhető lesz díjváltozás-figyelés.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05