20 °C Budapest

Akció az Ersténél: ingyenes számlavezetés a betétlekötés mellé

2009. augusztus 24. 11:47

Kiemelkedően magas kamatot kínál most az Erste Bank azon ügyfeleinek, akik az Erste KamatBiztos névre keresztelt konstrukcióban helyezik el megtakarításukat, továbbá az Erste On-line bankszámla most még nagyobb költségmegtakarítással vehető igénybe.

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágért felelős igazgatósági tagja elmondta: az Erste KamatBiztos Betét egy 6, illetve 12 havi ismétlődő, tőkésedő forint lekötött betét, amely az első kamatperiódusra akciós, kiemelkedően magas kamatot kínál minden új megtakarítás elhelyezése esetén egyéb feltétel teljesítése nélkül.

A 6 havi betét kamata az első kamatperiódusban évi 11,00 % (EBKM: 11,47 %), a 12 havi betét kamata pedig az első kamatperiódusban évi 11,50 % (EBKM: 11,66 %). A konstrukcióban minimum 100 ezer, és futamidőnként maximum 50 millió forint helyezhető el. A betétlekötés feltétele, hogy az elhelyezni kívánt összeg teljes egészében új forrásból származzon.

Az igazgatósági tag hozzátette: a mostani akció keretében egy évig ingyenes számlavezetést kínálnak azon ügyfeleknek, akik új On-line bankszámlát nyitnak és legalább 100 ezer forintot helyeznek el. Az On-line bankszámla fontos előnye, hogy az ügyfelek akár otthonról is, kényelmesen és gyorsan intézhetik pénzügyeiket. A számlához kapcsolódó havi első két készpénzfelvételi tranzakció díjmentes, akárcsak a TeleBank és a NetBank szolgáltatás, amelyek segítségével kedvező díjtételek mellett intézhetik az ügyfelek pénzügyeiket, többek között a NetBankon indított forint átutalások díjmentesek.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 26. 16:07