Hol itt a válság? Bővít a Citibank

Pénzcentrum
2009. június 16. 15:32

A kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is folytatja a Citibank a magyarországi fiókhálózatának bővítését. A legújabb egységet május végén nyitották meg a budapesti Aréna Plazában.

Az új kirendeltség univerzális bankfiókként működik, azaz a lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt teljes körű szolgáltatást nyújt, a tervek szerint júliustól már - Magyarországon először- szombatonként is. A fiókot Shirish Apte, a Citi kelet- és közép-európai régiójának vezérigazgatója avatta fel. Apte elmondta, hogy a jelenlegi kihívásokkal teli időszakban való fióknyitásukkal is egyértelműen jelezni szeretnék ügyfeleiknek, hogy továbbra is stabil és erős partnereik, akik folyamatosan keresik az új lehetőségeket, hogy közelebb kerüljenek hozzájuk.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója az avatón arról is tájékoztatást adott, hogy további új univerzális bankfiókok nyitását tervezik a főváros egyéb forgalmas pontjain is, ahol az ügyfeleik könnyen hozzáférhetnek világszínvonalú termékeik és szolgáltatásaik teljes kínálatához.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?