Ajándék autót kapnak a bankszámlanyitók! Ekkora lenne a baj?

Pénzcentrum
2008. szeptember 25. 10:30

A marketing szempontból kétségkívül leginnovatívabb spanyol bank, a Banesto története legnagyobb akcióját hirdette meg, melynek keretében ajándék autót vagy robogót kaphatnak a számlanyitó ügyfelek, amennyiben egy időre lemondanak betétük kamatáról.

A bank Citroeneket és Piaggio motorokat ad kamat helyett a szeptember 16-tól az év végéig tartó promóció keretében. Ahhoz hogy egy ügyfél kvalifikálja magát az akcióra 18 000 és 160 000 euró közötti betétet kell kamatmentesen elhelyeznie 24-36 hónapra. (A számlanyitó ügyfelek az autó értéke után ugyanúgy kamatadót fizetnek, mintha ténylegesen kamatot kapnának a pénzükre.)

A legértékesebb ajándék a dízeles Citroen C4, melyért cserébe 160 000 euró kamatairól kell lemondani 3 évre.

A számlanyitáshoz kapcsolódó kisebb ajándékok eddig sem voltak ismeretlenek, a Banesto azonban korábban is kitört már a megszokott körből, ugyanis volt hogy számítógépeket és lapostévéket adott ügyfeleinek, a mostani akció azonban kétségkívül mindenen túltesz.

A promóció rávilágít arra, milyen nehéz helyzetbe kerültek a bankok és az autógyártók Spanyolországban a komoly gazdasági visszaesés következtében. Az újautó regisztrációk száma augusztusban az előző év azonos időszakához képest 41,3%-kal zuhant a nyugat-európai országban.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A hasonló helyzetekben nem árt némi újítást bedobni, mely egyáltalán nem áll távol a Banestótól. Korábban a bank 170 fiókot nyitott meg éjfélkor a Sony PlayStation 3 akciós áron történő árusításához, melynek keretében az ügyfeleknek 2 éves hűségszerződést kellett kötniük a pénzintézettel.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?