26 °C Budapest

A K&H Bank most 10,5 százalékos kamatot kínál az új betétekre

Pénzcentrum
2007. április 24. 17:02

Az egyhónapos futamidejű lekötött betéttel most kiemelkedő, 10,5 százalékos kamatot (EBKM=10,50%) is elérhetünk, ha a K&H Banknál új betétet helyezünk el - legalább 500 ezer, legfeljebb 200 millió forintot. A K&H Bank -amely a lakossági betétekben és befektetési alapokban kezelt állomány összesített értéke alapján a piac második legnagyobb szereplője - úgy alakítja kínálatát, hogy abban mindenki megtalálhassa az anyagi helyzetének, megtakarítási terveinek és kockázatvállalási kedvének legmegfelelőbbet.

A K&H lekötött betétek rugalmas és az ügyfelek igényeire szabott megtakarítási lehetőséget kínálnak. Azok, akik pénzüket - legalább 500 ezer, legfeljebb 200 millió forintot - most az akciós K&H lekötött betétben helyezik el, évi 10,5 százalékos kamathoz juthatnak. A fix futamidő mellett tehát fix magas kamat jellemzi ezt az egyszerű és biztonságos befektetési formát - hangsúlyozta dr. Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági banki üzletág vezetője.

Akik nem kívánják a K&H Banknál lévő megtakarításaikat új betéttel növelni, szintén elérhetik az évi 10,5 százalékos kamatot. Hiszen most lehetőség van a meglévő megtakarítások egyik felét K&H garantált szerkezetű befektetési alapban vagy megtakarítási életbiztosításban, a másikat pedig az évi 10,5 százalékos akciós lekötött betétben elhelyezni.

A Bank új betétként elhelyezettnek azon, kizárólag bankon kívüli forrásból származó betétösszeget tekinti, amely összeggel a lekötés napján meghaladja az ügyfél Banknál vezetett betét-, és bankszámláin elhelyezett megtakarítások és az értékpapírszámláin elhelyezett K&H befektetési alapok és a K&H kötvényprogram keretében megvásárolt befektetések összesen egyenlegét, a lekötés napját megelőző naptári hónap utolsó banki munkanapján ily módon számított záróegyenlegéhez képest. Az akció visszavonásig érvényes.

A K&H Csoport folyamatosan kínál hagyományos és modern megtakarítási lehetőségeket. A K&H lakossági betétekben és befektetési alapokban kezelt állomány összesített értéke alapján a piac második legnagyobb szereplője ügyfelei igényei alapján fejleszti termékeit, és úgy alakítja kínálatát, hogy abban mindenki megtalálhassa az anyagi helyzetének, megtakarítási terveinek és kockázatvállalási kedvének legmegfelelőbbet, s valóban okos pénzügyi döntést hozhasson.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A K&H lekötött betétek fix kamatozásúak és futamidejük előre meghatározott: így előre tudhatjuk, mikor, mennyi pénzhez jutunk majd. Folyamatos lekötés esetén a betét automatikusan átfordul az egyhónapos futamidejű K&H lekötött betétbe a fordulónapon érvényes kamattal, így nem kell a lejáratkor az újralekötésről gondoskodnunk. A lejárat napján a kamat összege is lekötésre kerülhet, így kamatos kamat érhető el.

Bankon belüli számla esetén díjmentesen áthelyezhetjük megtakarításunkat más típusú betétbe.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?