18 °C Budapest

A K&H Bank most 10,5 százalékos kamatot kínál az új betétekre

Pénzcentrum
2007. április 24. 17:02

Az egyhónapos futamidejű lekötött betéttel most kiemelkedő, 10,5 százalékos kamatot (EBKM=10,50%) is elérhetünk, ha a K&H Banknál új betétet helyezünk el - legalább 500 ezer, legfeljebb 200 millió forintot. A K&H Bank -amely a lakossági betétekben és befektetési alapokban kezelt állomány összesített értéke alapján a piac második legnagyobb szereplője - úgy alakítja kínálatát, hogy abban mindenki megtalálhassa az anyagi helyzetének, megtakarítási terveinek és kockázatvállalási kedvének legmegfelelőbbet.

A K&H lekötött betétek rugalmas és az ügyfelek igényeire szabott megtakarítási lehetőséget kínálnak. Azok, akik pénzüket - legalább 500 ezer, legfeljebb 200 millió forintot - most az akciós K&H lekötött betétben helyezik el, évi 10,5 százalékos kamathoz juthatnak. A fix futamidő mellett tehát fix magas kamat jellemzi ezt az egyszerű és biztonságos befektetési formát - hangsúlyozta dr. Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági banki üzletág vezetője.

Akik nem kívánják a K&H Banknál lévő megtakarításaikat új betéttel növelni, szintén elérhetik az évi 10,5 százalékos kamatot. Hiszen most lehetőség van a meglévő megtakarítások egyik felét K&H garantált szerkezetű befektetési alapban vagy megtakarítási életbiztosításban, a másikat pedig az évi 10,5 százalékos akciós lekötött betétben elhelyezni.

A Bank új betétként elhelyezettnek azon, kizárólag bankon kívüli forrásból származó betétösszeget tekinti, amely összeggel a lekötés napján meghaladja az ügyfél Banknál vezetett betét-, és bankszámláin elhelyezett megtakarítások és az értékpapírszámláin elhelyezett K&H befektetési alapok és a K&H kötvényprogram keretében megvásárolt befektetések összesen egyenlegét, a lekötés napját megelőző naptári hónap utolsó banki munkanapján ily módon számított záróegyenlegéhez képest. Az akció visszavonásig érvényes.

A K&H Csoport folyamatosan kínál hagyományos és modern megtakarítási lehetőségeket. A K&H lakossági betétekben és befektetési alapokban kezelt állomány összesített értéke alapján a piac második legnagyobb szereplője ügyfelei igényei alapján fejleszti termékeit, és úgy alakítja kínálatát, hogy abban mindenki megtalálhassa az anyagi helyzetének, megtakarítási terveinek és kockázatvállalási kedvének legmegfelelőbbet, s valóban okos pénzügyi döntést hozhasson.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A K&H lekötött betétek fix kamatozásúak és futamidejük előre meghatározott: így előre tudhatjuk, mikor, mennyi pénzhez jutunk majd. Folyamatos lekötés esetén a betét automatikusan átfordul az egyhónapos futamidejű K&H lekötött betétbe a fordulónapon érvényes kamattal, így nem kell a lejáratkor az újralekötésről gondoskodnunk. A lejárat napján a kamat összege is lekötésre kerülhet, így kamatos kamat érhető el.

Bankon belüli számla esetén díjmentesen áthelyezhetjük megtakarításunkat más típusú betétbe.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 22. 07:01
Archívumunkból (2018) Spin-off A vállalati tranzakciók különös világot képviselnek. A tanácsadók és...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24