0 °C Budapest

Októberi betétlekötési akció az OTP Banknál

Pénzcentrum
2006. október 2. 13:36

Az OTP Bank 2006. október 3. és október 31. között új lakossági forintbetét-akciót indít. Az akcióban elérhető kamat akár évi 7,00 % is lehet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az akció érinti a Lakossági forint folyószámla, a Junior folyószámla, a Diákszámla, a Lakossági takarékszámla, a Lakossági elektronikus számlacsomag, Lakossági aktív számlacsomag és Megtakarítási számla termékeket.

A betétlekötési akció során a legnagyobb magyarországi hitelintézet 3 hónapos fix kamatozású betételhelyezési lehetőséget kínál, folyamatos lekötési megbízással.

Az akcióban mindazok részt vehetnek, akik 2006. szeptember 30-i megtakarításaik összegét (a számla lekötött betét és a megtakarítási számlák egyenlegét) legalább 100 ezer forinttal növelik. A szeptember 30-án nyilvántartott megtakarítási összeg meghatározásának alapja az ügyfél valamennyi, a fenti számlakonstrukciókhoz tartozó lekötött betétein és az elektronikus, illetve a lakossági megtakarítási számláin 2006. szeptember 30-i nap végén nyilvántartott záró tőke követeléseinek összege.

Az akcióban való részvételnek nem feltétele, hogy az ügyfél 2006. szeptember 30-án rendelkezzen megtakarítási állománnyal.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az akciós lekötött betét a három hónapos futamidő lejártát követően a három hónapos nem akciós lekötés feltételeinek megfelelően kamatozik tovább.

Az OTP Bank az akció elindítását követően a többi lakossági betéti termékénél is kamatemelést hajt végre.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?