8.4 mrd Ft a Triatlon 4-ben

Pénzcentrum
2006. június 26. 12:00

Sikerrel zárult a HVB Bank Triatlon 4 Tőkegarantált Alapjának jegyzése. A HVB Triatlon 4 jegyzési volumene felülmúlta a korábbi várakozásokat: a június 23-ig tartó jegyzési időszak végére megközelítőleg 8.4 milliárd forint értékben jegyezték az alapot. A Triatlon 4 Tőkegarantált Alap az úgynevezett BRIC országok - vagyis Brazília, Oroszország (Russia), India, Kína (China) - piacához biztosít

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Sikerrel zárult a HVB Bank Triatlon 4 Tőkegarantált Alapjának jegyzése. A HVB Triatlon 4 jegyzési volumene felülmúlta a korábbi várakozásokat: a június 23-ig tartó jegyzési időszak végére megközelítőleg 8.4 milliárd forint értékben jegyezték az alapot.

A Triatlon 4 Tőkegarantált Alap az úgynevezett BRIC országok - vagyis Brazília, Oroszország (Russia), India, Kína (China) - piacához biztosít hozzáférést.

A HVB Triatlon 4 is három eltérő befektetési stratégiával rendelkező portfóliót tartalmaz, melyekben különböző súllyal érvényesülnek a nemzetközi részvénypiaci, magyar pénzpiaci, valamint az EU és japán ingatlanpiaci komponensek.

A három eltérő kockázatú portfólió közül a konzervatív főleg ingatlan- és pénzpiaci befektetéseket tartalmaz, a dinamikus portfólión belül a stabil fejlődést mutató "G3" piacok és a vezető feltörekvő piacok versenyeznek egymással, míg a kiegyensúlyozott portfólióban nagyjából egyenlő arányban szerepelnek a különböző kockázatú befektetések.

A befektetőknek nem kell választaniuk a különböző befektetési stratégiák közül, hiszen a "legjobb útvonal" hozamszámítási eljárás lehetővé teszi, hogy az alap a lehető legtöbbet hozza ki a tőkepiaci trendekből. A befektetők nem egyszerűen a lejáratkor legsikeresebb portfólió hozamát kapják, hanem a negyedévente rögzített, legsikeresebb portfóliók hozamának átlagát.

A HVB Triatlon 4 Tőkegarantált Alap zártvégű, futamideje három és fél év, a tőkegarancia 100 százalékos. A befektetés egésze forintalapú.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?