Ennyit keresnek a kiscsillagok: László Attila, Teca, Gomes, Mr. Joe

Pénzcentrum2011. június 26. 18:32

240 ezer forinttól indul a Csillag születik versenyzőinek műsora. Akik hamarabb távoztak, kevesebbet kérnek, míg a finalisták magasabb összegeket tehetnek zsebre.

A Blikk értesülése szerint a műsorból leghamarabb távozó két énekes, Mr. Joe és Timi Chen 240 ezer forintot kap egy fellépésért. Gomes a táncprodukciójáért 250 ezret kér.


Krizbai Teca (14) élő zongorakísérettel több mint 310 ezer forintba kerül, csakúgy, mint a győztes, László Attila (14).

 

A Való Világ negyedik szériájának szereplői szintén több százezer forintot kasszíroznak egy pár órás "fellépéssel". Alekosz, a valóságshow győztese bruttó 325 ezer forintot keres egy alig két órás "műsorral". VV Béci még Alekoszt is lepipálja. Bár a lista szerint ő csak bruttó 287 ezer forintot kaszíroz egy-egy hakni alkalmával, azonban Béci ezért a pénzért csak egy órán keresztül áll a rajongók rendelkezésére. VV Jerzy is szépen keres, ő átlag 170 ezer forintért vállal fellépést.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Sokan egy hónap alatt sem keresnek ennyit

Az első négy hónapban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 211 216 forint volt. Ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóknak 216 597, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóknak pedig 200 414 forint volt a bruttó átlagjövedelmük - áll a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb jelentésében.

Címkék:
csillag születik, kiscsillag,