Felpofozná hitelügyintézőjét a Class FM sztárja: százezerrel többet fizet havonta!

Pénzcentrum2010. augusztus 18. 05:20

Nem kertel, legszívesebben egy irgalmatlan sallert nyomna le a hitelügyintézőjének, majd elküldené melegebb éghajlatra a tanácsadóját Rákóczi Ferenc, a Class FM műsorvezetője. A Morning Show triumvirátusának egyik meghatározó hangját sem kímélte a válság, a megemelkedett törlesztőrészletekről a Magellánnak adott interjújában beszélt.

Legszívesebben egy taslival nyitna Rákóczi Ferenc, ha újra a hiteltanácsadójával diskurálhatna a lakáshiteléről. A rádiós a kislányuk érkezésekor vágott bele a párjával a közös otthon megteremtésébe. Ekkor vásárolták meg a 70 négyzetméteres lakásukat, de megfelelő tőke híján a vételár kiegyenlítéséhez svájci frank alapú lakáshitelt vettek fel.

Ma ennek a hitelnek a törlesztőrészleteit nyögik, a műsorvezető elmondása szerint összegszerűen az emelkedés mértéke eléri a százezer (!) forintot. Ennyit lecsípni a havi bevételekből nem könnyű, és mivel alig volt félretett pénzük, a családfő szinte éjjel-nappal dolgozik.

Nehezen tudják megszokni az egyre nagyobb összegekről szóló csekkek látványát, a frank árfolyama pedig egyre csak távolodik az egykori 145-ös szinttől. Rákóczi Ferenc elmondta, hogy már akkor érezte, hogy ebben a történetben lesz még néhány csavar, amikor megkapták az első olyan csekket, melyen kereken ötvenezer forinttal több szerepelt, mint az induló összeg. Feltette a kérdést, hogy hova tovább, de a válasz egyelőre az, hogy felfelé.

Százmilliós széfet nyitott Sebestyén Balázs? Képeken az Év Háza

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Dupla törlesztőrészlet miatt dühös a frankhiteles celeb

Címkék: