Frankhitelek átváltása: 175-ös árfolyam felett a K&H ennyivel tud segíteni

Pénzcentrum/MTI2010. június 25. 08:02

A K&H Bank továbbra is fenntartja a svájci frank alapú hitelek forintra való átváltását, és azt javasolja az időközben fizetési nehézségekkel küzdő ügyfeleinek, hogy éljenek a bank adta kedvező lehetőséggel - mondta Hendrik Scheerlinck vezérigazgató a bank tegnapi sajtótájékoztatóján.

Emlékeztetett arra, hogy a K&H vezetése úgy döntött: 2010. június 1-jétől a svájci frank alapú jelzáloghitelek forintra átváltását a Magyar Nemzeti Bank középárfolyamán biztosítja ügyfelei számára, amíg a svájci frank és forint keresztárfolyam tartósan - legalább 30 napon át folyamatosan, azaz egy teljes törlesztési perióduson át - nem csökken 175 forint alá.

A K&H kiemelt figyelmet szentel ügyfeleinek, alkalmazkodva azok változó körülményeihez a kedvezőtlen gazdasági környezetben is. A 2009-ben bevezetett adósmentő csomag azt a célt szolgálja, hogy személyre szabott szolgáltatás keretében az ügyfél egyéni körülményeihez mérten határozza meg a következő évek havi hiteltörlesztésének mértékét.

Kapcsolódó anyagok:
Rossz hír a hiteleseknek: új éves csúcsra száguldott a svájci frank

Mi lesz a devizahitelekkel? A bankok válaszolnak

Az AXA felfüggeszti a devizahitelezést Magyarországon!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Banki svájci frank hitelek (2004-2010) - az utolsó mohikán is megadta magát

Ilyen euróhiteleket kínálnak a bankok: amíg be nem tiltják a devizahitelezést

Címkék: