Gyorskölcsönök 500 ezerig - erősít a Cofidis

Pénzcentrum2010. május 3. 16:17

2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az 1982-ben alapított pénzintézet jelenleg Európa 9 országában van jelen, Magyarországon 2005 óta rendelkezik képviselettel. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.

A Cofidis élénkülő marketing aktivitásának legutóbbi kezdeményezése a Neo FM-re költözött Bumeráng Mosolyturnéjához való csatlakozás volt. A Cofidis az ország 9 helyszínére kísérte el a Bumeráng stábját, a hallgatók, járókelők játszhattak a Cofidis szerencsekerekével, a Bumeráng-Cofidis közös játékban pedig celebek "hitelképességét" mérték fel, ahol naponta 30 000 Ft-ot lehetett nyerni a Cofidis jóvoltából. Közel 3500 hallgató pörgetett a két hét alatt a Cofidis szerencsekerekével, a rendezvényekről képek találhatók a www.bumerang.hu oldalon. Májusban a Nemzeti Vágta vidéki előfutamaihoz csatlakozik a vállalat 6 helyszínen, hogy az egyébként jól működő "távkapcsolat" mellett személyesen is megmutatkozzon a fogyasztók előtt.

Holló Bence, a Cofidis ügyvezető igazgatója elmondta: "A Mosolyturné szponzorációja volt az első az idei aktivitások sorában. Kimondottan sikeresnek tartom ezt a megjelenési formát, ahol közvetlenül találkozunk a fogyasztókkal. Mivel az ügyintézés nagy része nálunk telefonon történik, fontos hogy feloldjuk a távolságot az ügyfeleinkkel, elérhetőbbek legyünk. A Nemzeti Vágta szintén ebbe a koncepcióba illik, és hogy a sportnál maradjunk, ezt követi 2 hónap múlva a Tour de France, ahol a Cofidis már évek óta rendelkezik egy saját kerékpárcsapattal. A magyarországi érdeklődők tőlünk értesülhetnek majd a legfrissebb hírekről és egyéb kulisszatitkokról."

A 2005 óta Magyarországon is jelen levő Cofidis nemzetközi üzleti modelljét meghonosítva hazánkban forint alapú rulírozó hitelt nyújt telefonon és interneten jelentkező ügyfeleinek. A Magyarországon még kevéssé ismert rulírozó hitel egyfajta megújuló, újratöltődő hitelkeretet jelent, azaz az ügyfél által már visszatörlesztett tőkeösszeg ismételten lehívható, mindez kötöttségek és rejtett díjak nélkül.

A Cofidis-től 100.000 - 500.000 forint közötti összeg igényelhető 45-46 hónapnyi futamidőre, 31-39,01%-os THM mellett, a hitel bármikor előtörleszthető majd újra felvehető. Lehetőség van arra is, hogy a megítélt hitelkeretnek csak egy részét vegyék fel az ügyfelek, a fennmaradó részt pedig akkor, amikor szükségük lesz rá. A Cofidis a távértékesítéses hitel specialistájaként elsősorban telefonon tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, ezzel is csökkentve a működési költséget, ezáltal az ügyfelekre hárítandó költségeket is: a kommunikáció főleg telefonon, a folyósítás átutalással történik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A vállalat ügynökségi együttműködő partnerei 2010-ben (kreatív ügynökség: Benedict&Helfer, rendezvényszervező ügynökség: Coppia Vincente, médiavásárló: Universal McCann, PR: Weber Shandwick).

Címkék:
rulírozó hitel,