16 °C Budapest

Címke: telenor hiba (12 cikk)

MTI | 2013. március 16. 14:08

Javul a hóhelyzet, de számos út még járhatatlan Magyarországon

Megindult a forgalom szombat délelőtt az M1-es autópályán Hegyeshalom felől Budapest irányában, országszerte azonban még számos út járhatatlan a hóátfúvások miatt, így sok települést továbbra sem lehet megközelíteni. A vonat- és a buszközlekedés lassan helyreáll. Több tízezer fogyasztónál azonban még mindig nincs áram az elmúlt napok rendkívüli időjárása miatt.

Pénzcentrum | 2012. július 22. 08:04

Ez a vásárlás jövője: már tízezrek használják Magyarországon is

Beindulni látszik a mobilfizetés Magyarországon. Az okostelefonokra letölthető applikációt már 30 ezer felhasználó telepítette, a készülékek és a fizetési alkalmazást jegyző vállalatok számának növekedésével jelentős növekedésnek indulhat a rendszer. A szolgáltatáshoz kapcsolódó QR-kódos fizetés az egyik kitörési pontot jelentheti.

Pénzcentrum | 2010. december 9. 15:48

Akadozik a T-Mobile hálózata

A Magyar Telekom mobil hálózatában a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján elsősorban a 3G adatszolgáltatást és részben a hangszolgáltatást is érintő hiba tapasztalható.

Pénzcentrum | 2010. november 23. 11:50

Délben leállt a Telenor hálózata

Kedd délben elérhetetlennek bizonyultak a Telenor szolgáltatásai. A mobilhálózatból nem lehetett hívást kezdeményezni, nem működött a mobilnet, elérhetetlen volt az ügyfélszolgálat, a Telenor és a Djuice honlapja is.