1 °C Budapest

Címke: super tv2 (9 cikk)

Pénzcentrum | 2014. április 18. 19:37

A második fordulóhoz érkezett az Aranykönyv szavazás

Az első forduló végére kialakult lista megmutatja, hogy az eladások alapján felállított TOP 50 könyvből, melyek jutottak, az olvasók szavazatai alapján, a TOP 10 kötet közé.

Pénzcentrum | 2012. október 16. 09:32

Ezért nem fogja a fél ország az RTL 2-t

A UPC és a Digi sem állapodott még meg az RTL 2 továbbításáról, így az ország jelentős része nem láthatja az új adót. A háttérben a kis csatornákról tárgyalnak és pénzről alkudoznak a szolgáltatók az RTL-lel. A SuperTv2 állítólag közelebb áll a megegyezéshez a nagy szolgáltatókkal, úgy tudjuk, hogy már az indulás előtt bejelenthetik, hogy megállapodtak a UPC-vel és a T-Home-mal.

Pénzcentrum | 2007. december 6. 05:55

Félmillióért a legnagyobb sztárok is "lehajolnak" hozzád

Időről időre csodálkozva olvassuk, milyen extrém hitelkártyák jelennek meg a fejlettebb országokban. A csúcsgazdagokat és sok esetben szándékosan a sznobokat célzó luxuskártyák fejlődésének egyik legérdekesebb jellemvonása, hogy mára a plasztikoknak a számos "megszokott" státusszimbólumként kínált előny mellett közel kell hozniuk a sokak számára elérhetetlennek tűnő sztárokat a kártyabirtokosokhoz. Hasonló kezdeményezésre hazánkban is van példa a TV2 és az RTL Klub jóvoltából, a nemzetközi vizeken azonban jóval nagyobb tétben játszanak, igaz ott a műfaj is más...