16 °C Budapest

Címke: pulykapénz (10 cikk)

Pénzcentrum | 2019. december 11. 16:29

Domborodhat a magyar dolgozók zsebe év végén: egyre több cég jár el így

Számos vállalat ismerte fel, hogy a jelenlegi munkaerő-piaci helyzetben csak az a cég tud hosszabb távon is versenyben maradni, üzleti sikereket elérni, amely aktívan tesz azért, hogy a munkavállalók azt érezzék, hogy fontosak a cégnek. Egyre inkább felértékelődnek a jutalmak és más extra elismerések. Az év végi bónusz az egyik ilyen eszköz a dolgozói elkötelezettség növelésére, de számos egyéb módszerrel is honorálhatják a cégek az egész éves munkát.

Népszava | 2013. december 18. 09:32

333 millió forint jutalmat osztanak szét Budapesten

Összesen 333 millió forint jutalmat osztanak szét év vége közeledtével a Főpolgármesteri Hivatal 866 dolgozója között, vagyis átlagosan fejenként bruttó 385 ezer forint "pulykapénzt" vihetnek haza az apparátus tagjai.

Pénzcentrum | 2012. január 2. 09:01

Ők azok, akik megdolgoztak a jutalomért: 5 milliárdot osztottak szét

Anyagiakban nem szűkölködtek az ügyészség munkatársai az elmúlt esztendőben, több milliárd forintos jutalommal hálálták meg munkájukat - tudta meg a Blikk. Átlagosan havi fizetésük 124 százalékát kapták csak karácsonyra az ügyészség alkalmazottjai.

Pénzcentrum | 2010. január 18. 08:47

Komoly károkat okozott a BKV-sztrájk: hova még a tarifaemelés?

A VEKE a károk megtérítését, a tarifaemelés visszavonását és a sztrájktörvény módosítását követeli. Súlyos vereséget szenvedtek az utasok és szenvedett a közösségi közlekedés ügye az elmúlt héten - derül ki a a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület közleményéből.

MTI | 2010. január 18. 00:56

Ismét van Kollektív Szerződés, újra járhatnak a buszok

Hétfő reggel rendben megindul a közösségi közlekedés a fővárosban, miután BKV vezetése vasárnap este megállapodott a sztrájkot hirdető 14 szakszervezettel a hatodik napja tartó sztrájk felfüggesztéséről.