Itt a bejelentés: ez az üzletlánc már biztos el fogja fogadni a SZÉP-kártyát

Itt a bejelentés: ez az üzletlánc már biztos el fogja fogadni a SZÉP-kártyát

2022. január 28. 11:59

Az elmúlt hetekben a teljes hálózat technikai felkészítése sikeresen lezajlott. Így 2022. február 1-től a Penny összes üzlete készen áll arra, hogy a rendeletben meghatározott termékkategóriák vásárlása esetén a Széchenyi Pihenő Kártya is felhasználható legyen fizetésre.

A vonatkozó kormányrendeletet követve a PENNY is lehetővé teszi üzleteiben a Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetést élelmiszer vásárlása esetén. Így 2022. február 1-től a kiskereskedelmi vállalat egységeiben használható fizetőeszközként.

Örömmel jelenthetem be, hogy a diszkont élelmiszeráruházak közül a PENNY az elsők között csatlakozik az elfogadóhelyek körébe. Az elmúlt hetekben a teljes hálózatunk technikai felkészítése sikeresen lezajlott. Így 2022. február 1-től a PENNY összes üzlete készen áll arra, hogy a rendeletben meghatározott termékkategóriák vásárlása esetén a Széchenyi Pihenő Kártya is felhasználható legyen fizetésre

– mondta Florian Jens Naegele, a PENNY magyarországi vezérigazgatója.

A 781/2021. (XII. 24.) kormányrendelet értelmében a Széchenyi Pihenő Kártyára utalt összeg 2022. február 1-től élelmiszer vásárlására is felhasználható a megfelelő tevékenységi körökbe tartozó kereskedőknél. A lehetőség kizárólag a meghatározott élelmiszer-termékkategóriákra vonatkozik, de kivételt képeznek az alkoholt tartalmazó italok és a dohánytermékek. Fontos továbbá, hogy a lehetőség csak 2022. május 31-ig érvényes abban az esetben, ha Magyarország kormánya nem dönt a vészhelyzet további meghosszabbításáról.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 5. vasárnap
Györgyi
18. hét
Május 5.
Anyák napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 4. 19:21
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm