Online rendelnéd a karácsonyfát? Nagyon meg fogsz lepődni ezeken az árakon!

2020. december 17. 08:15

A mostani kiszámíthatatlan környezetben kizárólag azok képesek a fenmaradásra, fejlődésre, akik észreveszik a nehéz időszakokban rejlő lehetőségeket, és képesek alkalmazkodni az új kihívásokhoz. Ez nem csak az éttermeket kényszerítette arra, hogy kiszállítással próbálkozzanak, de egyéb más szektorokban is megjelent az online vásárlás lehetősége - számol be a HelloVidék.

A Magyar Posta azt tapasztalja, hogy a karácsonykor népszerű termékek, vagyis a tévé, a számítógép, a mobiltelefon mellett idén sokan küldenek kozmetikai termékeket, sportszereket, vitaminokat, étrendkiegészítőket és porszívót.

Miért ne rendelnénk házhoz a karácsonyfát is?

Talán sokaknak úri murinak tűnhet ez a megoldás, pedig a jelenlegi járványhelyzetben kifejezetten jó ötlet lehet. Gondoljunk csak azokra a rokonokra, akik valamilyen betegség miatt most a veszélyeztetett kategóriába tartoznak. Vagy az idős nagyszülőkre, akiknek kényelmes megoldás lehet, ha házhoz jön a fenyőfa és nem kell érte kimozdulniuk.

Annak, aki szívesen rendelne fenyőt házhoz, a lap készített egy részletes körképet azokról az oldalakról, melyeknél igénybevehető a fenyőfarendelés. 

Ha érdekel, melyek ezek és milyen árakkal dolgoznak, akkor a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem