17 °C Budapest
Young woman in a Lotto store playing lottery ticket to win with luck, she fills the ticket with a pen

Micsoda mázli: sok magyar örülhetett ezen a héten is az európai szuperlottón

2023. december 16. 08:02

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 50. heti, pénteki nyerőszámait. A főnyereményt nem vitték el, bár rengeteg játékosnak így is igen szerencsés napja volt.

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a heti két alkalommal megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 50. játékhéten, pénteken:

7, 15, 17, 18, 39, 1, 10

Ezen a héten pénteken nem született telitalálatos szelvény itthon, sem külföldön, így a következő sorsoláson már 67 millió euróért izgulhatnak a játékosok, ami nagyjából 25,5 milliárd forint.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A magyar szerencsevadászok közül volt persze, aki örülhetett, de nem ütötte senki markát milliós nyeremény ezen a héten. A legmagasabb összeseget 4+1 találatért osztották, ami 14 magyarnak volt, ők 123 545 forintot vehetnek át. Rajtuk kívül még több mint 13 ezer magyar nyert valamennyit az Eurojackpoton. A legmagasabb külföldi nyeremény 5+1 találatért bruttó 1 012 323,70 eurót, azaz kb. 387 millió forint volt.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm