Professional video mixing console, transmission control full.

Ebből él most az RTL egykori sztárriportere: ezért döntött a búcsú mellett Tokár Tamás

2023. június 26. 17:02

A munka és a magámélet közti egyensúly megteremtésére törekszik Tokár Tamás. A Fókusz egykori műsorvezetője saját elmondása szerint túlhajtotta magát és nem vette észre az élet apró örömeit, így jól esik neki a megérdemelt pihenés. A sztárműsorvezető arról is vallott, hogy mivel töltötte az elmúlt két hónapot és, hogy mit tervez a jövőben.

A Story magazinnak adott interjút a Fókusz egykori műsorvezetője, Tokár Tamás. A tévés két hónapja hagyta ott addigi munkahelyét azért, hogy valami újba kezdjen és pihenjen egy kicsit. Mindez azonban csak részben jött össze, hiszen Tamás éppen akkoriban kezdte el otthonának felújítását, amikor felszabadult a munka alól. A munkának már vége, így most már tényleg jöhet a jól megérdemelt pihenés és a jövő megtervezése. A tévés szerint nagyon fontos szempont az, hogy ezúttal ne essen át a ló túloldalára, mint korábban több alkalommal.

„2007 óta készítek online vieókat, az egyik első voltam ebben a műfajban Magyarországon” – árulta el a szakember, majd hozzátette, hogy korábban operatőrként, vágóként, műsorvezetőként és szerkesztőként is tevékenykedett (sőt korábban modellként is dolgozott). „A Fókusz előtt annyit dolgoztam, hogy kis híján többször kórházba kerültem kimerültség miatt. Nem a pénz hajtott – persze jól jött, ha volt -, hanem a munka szeretete” – vélekedett a tévés személyiség, aki szerint sok esetben összecsúsztak az elvállalt feladatok, ami különösen kimerülté tette.

(…)azt vettem észre, hogy elmegy mellettem az élet. Mert jó volt, hogy panorámás lakásban laktam, csak éppen a panorámát nem volt időm élvezni, mint ahogyan az élet apró szépségeit sem vettem észre.

Tamás ugyan továbbra is szeret dolgozni, de ezúttal nem szeretne ugyanebbe a hibába esni, inkább az a terve, hogy kitaláljon egy egészséges egyensúlyt a munka és a pihenés között. Hozzátette, hogy nem fog teljesen eltűnni a képernyőkről. A saját oldalain mindenképp mutatkozni fog, de a jövőbeli tévés szereplés elöl sem zárkózik el teljesen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem