15 °C Budapest
Budapest, 2015. március 5.Vágó István televíziós mûsorvezetõ (b2) a hallgatóság soraiban A Liberális Magyarországért Alapítvány (ALMA) menekültügyrõl tartott kerekasztal-beszélgetésén a budapesti Loffice irodaházban 2015. március 5-én.MTI Fotó: Mohai Balázs

Friss részletek Vágó István temetéséről: így búcsúztatják a legendás tévést

2023. május 4. 09:49

Zártkörű temetést tervez Vágó István családja. Arról sem tudni, hogy a nagyközönségnek lesz-e alkalma megemlékezni a legendás tévésről.

Szerettei inkább csendben, a lehető legszűkebb körben kísérnék az utolsó útjára Vágó Istvánt. A Blikk ezzel kapcsolatban megkereste a legendás tévés fiát, Vágó Pétert, aki megerősítette, zárt körű szertartást terveznek, a temetés helyét és idejét sem árulta el.

Arról sem tudni, hogy lesz-e olyan esemény, ahol a nagyközönség is megemlékezhet a kvízmesterről. A lap szerint még mindig tisztázatlanok Vágó István halálának körülményei, annyi biztos, tragikus hirtelenséggel hunyt el az otthonában. Sosem beszélt arról, hogy súlyos beteg lenne, korábban hangsúlyozta, ha egyszer eljön az ideje, nem szeretne hosszú, súlyos betegeskedés után, fájdalmak között távozni.

Az elmúlástól én sose féltem, most sem, a betegségtől viszont félek. Inkább az a kérdés foglalkoztat, mennyire lehetek még hasznos a szűkebb és tágabb környezetem számára

- mondta a tévéslegenda egy korábbi interjújában.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: Mohai Balázs, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 30. kedd
Katalin, Kitti
18. hét
Április 30.
A katonazene napja
Április 30.
Jazz világnap
Április 30.
A méhek napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm