A hand changing television channels with the remote control

Közkedvelt tévécsatorna tűnik el Magyarországról: mutatjuk, mi lesz helyette

2022. október 28. 17:29

Október 28-tól új névvel és programstruktúrával, valamint ehhez illeszkedő új arculattal indult el az RTL HÁROM lineáris csatorna az RTL+ csatorna helyén - közölte az RTL Magyarország.

Az RTL szeptemberben bejelentett, és jelenleg is zajló arculatváltása újabb állomásaként október 28-án reggel 5 órakor nevet váltott az RTL+ csatorna, és immár RTL HÁROM néven érhető el.

A csatorna programstruktúrája megújult, az új tartalmi kínálatában a filmek nagyobb szerepet kaptak. Novemberben az RTL HÁROM műsorán a nézők találkozhatnak a Bud Spencer - Terence Hill klasszikusokkal (például: Nyomás utána, Kincs, ami nincs, Különben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk) Rendőrakadémia-filmekkel, valamint további olyan sikeres filmek sugárzásával, mint a Pokolfajzat, a Last Vegas és az Amerikai pite. Magyar alkotások közül a csatornára érkezik Az unoka és a Toxikoma című film.

A labdarúgás szerelmesei pedig mostantól az RTL HÁROM műsorán követhetik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseit. Az őszi szezon utolsó mérkőzése november 3-án kerül a képernyőre.

A 2014. május 1-jén indult kábelcsatornának nem csak a neve változott meg, hanem az arculata is. Az új arculatot az új műsorstruktúra ihlette. Az egyes arculati elemek ikonikus filmes toposzokat idéznek meg: romantikus, akció-, krimi és western- filmek elevednek meg egy animációs világban a reklám és ajánló nyitó-, záró történeteiben. Emellett természetesen a labdarúgás is kapott egy jelenetpárt. Az arculat, illetve a csatorna logó egy markáns, a többi RTL csatornától jól megkülönböztető kékes-zöld színt kapott.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A csatorna nevét következetesen csupa nagybetűvel kiírva használják majd a jövőben. A névváltás előzményeként az RTL 2022. október 20-án jelentette be, hogy saját streaming-szolgáltatása RTL+ néven indul majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 30. kedd
Katalin, Kitti
18. hét
Április 30.
A katonazene napja
Április 30.
Jazz világnap
Április 30.
A méhek napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm