26 °C Budapest
Detail of tongs grabbing a fillet of meat on the grill. Costa Rica gastronomy

Less be Sárközy Ákosék új álomotthonába: ide menekült a belvárosból a sztárséf és családja

2021. augusztus 17. 11:26

Nem bírták a bezártságot Sárközy Ákosék: így végül a sztárséf és családja végül egy peremkerületbe költözött a belvárosból. A séf saját grillkonyhát építtetett, feleségének pedig festőszobája lett.

A belvárosból egy peremkerületre költöztek Sárközy Ákosék. A sztárséf a Fókusznak mutatta meg új otthonát. A lakást egy gyönyörű kertes házra cserélték, mivel a járvány alatt rájöttek, hogy nem bírják a lakásban.

"Úgy alakult, hogy mégis bementünk a belvárosba, aztán pont akkor jött a covid, és akkor aztán nagyon be voltunk zárva. Ákos pedig még nehezebben bírta" – árulta el a séf felesége, Évi.

Annyira jó volt a gyerekekkel együtt tanulni, annyira jó volt együtt lenni, de a kreativitás, az, hogy nincsen konyhám, nincsenek vendégek, ezt nagyon nehezen vészeltem át. És akkor fogalmazódott meg bennem igazán erőteljesen, és Éviben is, hogy jó lenne kicsit kimenni, mondjuk azt, hogy a peremkerületbe, vagy valami kis zöldbe, hogy bármikor ki tudjunk sétálni a kertbe

– indokolta a költözést Sárközi Ákos, aki imád a hatalmas, kerti grillkonyhájában kísérletezgetni. Feleségének, Évinek pedig saját festőszobája lett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 5. vasárnap
Györgyi
18. hét
Május 5.
Anyák napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem