Computer generated image of large house along the sea. Modern villa with two floors in the middle of a garden overlooking the sea in 3d.

Végleg elhagyja Magyarországot Vajna Timi? Az örökösnő most II. kerületi otthonát árulja

2023. október 20. 09:39

Vajna Tímea Instagramon jelentette be, hogy eladja 2020-ban vásárolt II. kerületi villáját. A filmbiztos özvegye döntését azzal indokolta, hogy bár a villát magának és leendő családjának vette, de nem tölt már itthon annyi időt, hogy megérje fenntartani.

Vajna Tímea tegnap osztott meg a korlátozottan elérhető Instagram-történetében több fotót is II. kerületi villájáról, ami a jelek szerint eladósorba került. Azt nem tudni, hogy mennyiért árulja pontosan az ingatlant Palácsik Tímea, azt viszont lehet tudni, hogy sógora, Visváder Tamás is segít neki többek között az eladásban.

Az oldalon még pár órán át meg lehet nézni a ház több szobáját, illetve a kertet is. Aki viszont abban reménykedne, hogy itt élt Vajna Timi volt férjével, Andy-vel annak csalódnia kell:

Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a (jövőbeli családomnak) vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új!

– olvasható a bejegyzésben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem