Viszlát, étkezési jegy, nem adnak jövőre a munkáltatók

2012. október 18., csütörtök 16:11

"Senki nem fog 51 százalékos közteher mellett cafetériát adni a munkavállalóknak. Az egészségügyi hozzájárulás mértékének drasztikus emelésével lenullázza és jelentéktelenné teszi a kormány a béren kívüli juttatásokat" - jelentette ki a Pénzcentrum.hu kérdésére Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára. A szakszervezetek attól tartanak, hogy a cafeteria lefejezése jelentős jövedelemcsökkenést fog eredményezni.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

tavasz2, 2012. október 19., péntek 18:38

Mi ez a kávétéria? Nekem még senki nem adott. Nincs ennek magyar megfelelője? Ne válaszoljatok erre, csak dünnyögök...

Válasz erre | Előzmény

gabi999, 2012. október 19., péntek 11:43

Persze . Kuszaszem még nem mondta de lehet hogy az a terve , csinálnak 1 állami céget s minden dolgozó fizetése oda folyik be s minden megtermelt 100 ft-bol 1 ft ot vissza adnak . ( A fenét játszanak ilyen -olyan adókkal? Egyböl el is lenne intézve az adó is + az államadosság is )Amennyi eszük van , meg is tennék . Én a Manyup után semmin sem csodálkozom .
Jelenleg 5 zsömlére számolva ( a munkába indulástól a wc röl felálásig )a megtermelt 100 ft ból kb 70-75ft ot adózól .

Válasz erre | Előzmény

sziszike1, 2012. október 19., péntek 6:51

Igen, és a munkáltató alá íratja veled, hogy ... fizet, de annak a töredékét kapod kézhez, mert az adó vonzatát neked kell állni.Adnak is, meg nem is.

Válasz erre | Előzmény

okos, 2012. október 18., csütörtök 17:19

már régen leszoktak róla, az egyéb dolgokról is. Szemüveg ha sokat dolgozol pc-n, utazási hozzájárulás (járna de nem adják)szintúgy.Minimálbér és abból is levonva. 12 óra munka 4 óra bejelentés. Ez a mai magyar valóságshow. nem csodálnám ha nagy balhék lennének megint október 23.-án.

Válasz erre | Előzmény

ditke60, 2012. október 18., csütörtök 16:23

Köszönjük Fidesz! Lassan eléritek, hogy fizetést sem kapunk, toljuk rögtön az államkasszába.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Ahogy a gépkocsink öregszik veszít az értékéből. A biztosítók ezért egy káresetkor nem az alkatrész új értéke szerint fizetnek, hanem az amortizáció mértéke szerint. A fennmaradt esetleges költséget a biztosítottnak kell fizetnie....
További fogalmak

Szerencsejátékok