Így megéri lottózóban dolgozni: ennyit fizet most a Szerencsejáték Zrt.

2021. február 8. 13:01

Minőségi munkahelyek megőrzését és a kis- és középvállalkozói szektorban működő partnerek forgalmának növekedését segíti elő a Szerencsejáték Zrt. Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervének új eleme, az idén februárban elindult Értékesítői Ösztönző Program. A nemzeti lottótársaság a tavalyi, közel 5 milliárd forintos többletjutalék után, most újabb 2 milliárd forint jutalékkifizetéssel tervez 2021-ben, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes szerencsejáték termék eladása után, egyedülálló módon, közvetlen pénzbeli támogatással motiválja a társasággal partneri szerződésben álló kis- és középvállalkozások értékesítőit.

A viszonteladói hálózatot támogató akcióterv legújabb eleme, a 2021 februárjában elinduló Értékesítői Ösztönző Program, mellyel újabb szintet lép a Szerencsejáték Zrt. és a partneri hálózatának együttműködése. A partnereknél dolgozó értékesítők minden egyes szerencsejáték termék eladása után közvetlenül a nemzeti lottótársaságtól kaphatnak extra jutalékot.

A Szerencsejáték Zrt. azzal a céllal indította el tavaly májusban a Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervet, hogy ellensúlyozza a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásait a partneri lottózói hálózatában, és megerősítse kiskereskedelmi partnerei működőképességét. A kezdeményezés példátlan sikerét jól mutatja, hogy a partneri hálózat közel 90 százaléka, azaz 2143 kkv partner csatlakozott a programhoz.

A programba belépők vállalták, hogy egyetlen munkavállalót se bocsátanak el 2021 évvégéig, emellett magasabb színvonalra emelik az értékesítést a nemzeti lottótársaság által meghatározott vásárlói élményt növelő fejlesztéseket végrehajtva. Az Akcióterv sikerét mutatja, hogy bár a Covid-19 járvány első hulláma alatt komoly forgalombeeséssel küzdött a viszonteladói lottózói hálózat, a nyár folyamán visszaépültek bevételeik és az utolsó negyedév egyes heteiben jóval meg is haladták a járvány előtti időszakot.

Mivel többségükben kis- és közepes vállalkozásokról van szó, felelős nemzeti vállalatként már a pandémia korai szakaszában célul tűztük ki, hogy támogassuk versenyképességük megtartását, egyben a járvány alatt is folytassuk fejlesztésüket. A Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervünk újabb mérföldkőhöz ért az Értékesítői Ösztönző Program elindításával. Társaságunk működése során először közvetlenül a lottózókban dolgozó terminálkezelőket ösztönözzük többletjutalékkal. Így egyszerre tartogat előnyöket KKV-partnereinknek, az alkalmazásukban álló értékesítő kollégáknak, valamint társaságunknak, és eredményezi ügyfeleink még színvonalasabb kiszolgálását

- nyilatkozta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója. Az új programelem mostani bevezetését alapos előkészítő munka előzte meg, a tavalyi év második felében teszt programot indított a Szerencsejáték Zrt., mely során kidolgozta az értékesítők ösztönzésének kereteit és folyamatait - beleértve a szükséges informatikai fejlesztéseket is. A nyolc hetes időszak alatt 50 partner 62 üzletének 215 értékesítője mintegy 30 millió forint jutalékkifizetés-jogosultságra tett szert, amely

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

átlagosan több mint 80 ezer forint nettó többletjövedelmet jelentett.

Az Értékesítői Ösztönző Programban a Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervben regisztrált kis- és középvállalkozások vehetnek részt, partneri és értékesítői szinten egyaránt. Az akcióterv új elemétől a munkahelymegtartás és forgalomélénkítő hatás mellett a szolgáltatási szint további fejlesztését várja a nemzeti lottótársaság.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.05.01 21:07
Nincs minőségi munkavégzés igazán hatékony koncentráció nélkül. Valljuk be, ez sajnos sokszor neheze...
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 6. hétfő
Ivett, Frida
19. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem