16 °C Budapest

Már 50 ezren részesülnek a Citi Life kártya előnyeiből (x)

Pénzcentrum
2013. június 7. 07:18

A Citi Life hitelkártya-birtokosok száma mindössze 22 hónap alatt érte el az 50 ezret.

Az ügyfelek a Citi Life kártya használatával eddig több mint 647 millió forint értékben gyűjtöttek Citi Forintokat, amit választásuk szerint készpénz-visszatérítésre vagy a Citi Life webáruházban elérhető termék-, illetve szolgáltatásvásárlásra fordíthatnak.

Ez a mérföldkő is annak bizonyítéka, hogy a Citi elkötelezett híve a folyamatos innovációnak. A Citi Life hitelkártyához kapcsolódó legutóbbi innováció az érintésnélküli Mobil kártya bevezetése volt tavaly októberben. A Mobil kártyát a mobiltelefon hátoldalára kell felragasztani, és azt fizetéskor elhúzni a PayPass terminál előtt. Így az ügyfelek akkor is fizethetnek, ha nincs náluk a pénztárcájuk.

A Citi a termékfejlesztés során maximálisan figyelembe veszi az ügyfelek gyorsan változó igényeit, ezért olyan terméket kínál számukra, amely leginkább igazodik pénzügyi céljaikhoz és életstílusukhoz. A Citi Life programban az ügyfelek a Citi Life kártyás vásárlásaik után az élelmiszerüzletekben 3 %-os, tankoláskor 2 %-os, egyéb üzletekben és a csoportos beszedésekkel 1 %-os visszatérítést kapnak, továbbá a 22 Citi Life partner több mint 800 üzletében 2-15 %-os Citi Forint visszatérítésben részesülnek.

Néhány érdekesség a Citi Life programról:

  • A Citi Life hitelkártya 22 hónapos történetében az ügyfelek összesen több mint 647 millió Citi Forintot gyűjtöttek. Ha ebből az összegből kisautót vásárolnánk, és ezeket egymás tetejére állítanánk, az Empire State Buildingnél 80 méterrel magasabb tornyot kapnánk.
  • Élelmiszer-vásárlással közel 282 millió Citi Forint gyűlt össze. Ha az ebből a pénzből vásárolt bagetteket egymás után tennénk, egy Budapest-Prága-autópálya hosszúságú sort kapnánk. Ha ásványvízre költenénk el ezt az összeget, azzal 3,5 sportmedencét tölthetnénk meg.
  • Üzemanyag-vásárlással az ügyfelek több mint 95 millió Citi Forintot gyűjtöttek. Az ebből az összegből vásárolt üzemanyaggal egy terepjáró 70-szer tudná megkerülni a Földet.
  • A közüzemi számlák Citi Life kártyával történő fizetése után közel 35 millió Citi Forint gyűlt össze. Az ebből az összegből vásárolt előfizetéssel 1076 évig lehetne tévézni, vagy közel 3 éven át folyamatosan társalogni mobiltelefonon belföldön.

További részletek: www.citibank.hu/citilife

Citi Life hitelkártya és Mobilkártya THM: 44,7%. Mobil kártya kibocsátási díja 2500 Ft, amely a Citi Life kártyával egyidejűleg vagy amellé igényelhető. Havi elszámolási időszakonként belföldi kiskereskedelmi élelmiszerüzletben 100 000 Ft-ig 3%, belföldi tankoláskor 50 000 Ft-ig 2%, bármely más vásárlásra 1% Citi Forint jóváírás jár minden 100 Ft Citi Life kártyás vásárlás után. Az összegyűjtött Citi Forintokat pénzvisszatérítésre 5000 Citi Forintonként lehet beváltani. A 2013.01.01-től igényelt hitelkártyák esetében a vásárlások és csoportos beszedési megbízások után 0,2% jutalék kerül felszámításra.


(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 14. 19:00
A Tisza Párt politikusa arról is beszélt, hogy mely pártok részvételét tartaná indokoltnak a köztévé...
Bankmonitor  |  2024. május 14. 16:17
Azt már a legtöbben tudják, hogy a kamatmentes Babaváró hitelt kizárólag házasok igényelhetik, de az...
Kiszámoló  |  2024. május 14. 13:59
Több bejegyzés is született mostanában a közösségi médiában, hogy a NAV ellenőrei apróhirdetési olda...
Holdblog  |  2024. május 14. 09:43
Itt az osztalékszezon, az okos befektető pedig forgatja a pénzt. Milyen stratégiák merülhetnek fel,...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 14. kedd
Bonifác
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 14. 19:14
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem