Elindult a roham a Lidl-be: érdemes sietni, egy éve volt utoljára kapható a karácsony slágerterméke

Biró Attila2022. november 17. 10:45

November 17-től elindult a roham a diszkontlánc üzleteibe, ugyanis mától kapható országosan a fa játékkonyha, amit 29 999 forintért árul a bolt. A ma reggeli üzletnyitások óta pedig alig telt el néhány óra, a Pénzcentrumot már arról tájékoztatta a vállalat, hogy a hatalmas érdeklődésre tekintettel sok áruházban kifogyóban van, vagy már el is fogyott a gyerekkonyha, de az utánpótlás folyamatos lesz a napokban.

Ahogy arról korábban a Pénzcentrumon több cikkben is beszámoltunk, november 17-től, azaz csütörtöktől országosan is kaphatók a Lidl játékkonyhái. A játékkonyhák értékesítését elsőként a Pénzcentrum szúrta ki, és a lánctól azóta megtudtuk, hogy októberben csupán egyetlen áruházban lehetett kapni abból az apropóból, hogy Kecskeméten új üzletet nyitottak.

A Pénzcentrum értesülései szerint azonban mától ténylegesen országosan kaphatók a szóban forgó játékkonyhák, és bár változó mennyiségben, de minden üzletben lesz készleten a gyerekjátékból. Azaz egészen pontosan majdnem minden üzletben, van ugyanis néhány kivétel. A diszkontlánc korábban arról tájékoztatta lapunkat, hogy néhány budapesti kis üzletükben, ahol nincsen non-food részleg (Budapest VI. ker. Király utca 112., Budapest V. ker. Ferenciek tere 2., Budapest V. ker. Arany János u. 27-29.), ott nem lesznek játékkonyhák.

A Lidl 46. heti ünnepi akciós kiadványa szerint a játékkonyha 29 999 forintba fog kerülni, ami 10 ezer forinttal több, mint a tavalyi ár. Az országos bevezetésre tehát a lánc 50 százalékkal megemelte a kis konyhák fogyasztói árát. A legjobban tehát azok jártak, akik szerencséjüknél fogva már a kecskeméti boltnyitásnál bezsebelték a terméket, ők ugyanis akciós áron 19 999 forintért tehették meg ezt.

Érdemes sietni

A november 17-i boltnyitások óta alig telt el néhány óra, de a Lidl már arról tájékoztatta a Pénzcentrumot, hogy a hatalmas érdeklődésre tekintettel sok áruházban kifogyóban van, vagy már el is fogyott a gyerekkonyha. Nem kell azonban senkinek sem attól tartania, hogy lemarad a karácsony slágertermékéről, hiszen a diszkontlánc lapunknak megerősítette, hogy jókora raktárkészlet áll rendelkezésre, folyamatos az üzletek elléátása, így a következő napokban is érkeznek majd termékek a Lidl 195 áruházába.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Folyamatos az üzletek ellátása, így ott, ahol a mai napon elfogyott volna a termék, a holnapi üzletnyitásra feltöltjük a készleteket, és ez így lesz a hét hátralévő részében is

- mondta el lapunknak Tőzsér Judit. A Lidl Magyarország kommunikációs vezetője azt is hozzátette, nem érte váratlanul őket a roham, hiszen az elmúlt évek tapasztalatai ezt előre jelezték, így megfelelő mennyiséggel készült az áruházlánc az akcióra.

Címkék:
lidl, diszkont, konyha, gyerekjáték, diszkontlánc, diszkontáruház, diszkont áruház, lidl áruházak,