Itt van Nánásiék nagy bejelentése: tovább terjeszkedik a Nekem a Balaton

Pénzcentrum2022. április 6. 15:15

A Nánásiék közösségi média felületein jelentette be élő adásban Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy a két balatonakarattyai boltjuk után egy harmadikat is nyitnak, méghozzá Balatonfüreden. "Megyünk tovább, nyáron már Balatonfüreden is Nekem a Balaton!" - írták a Facebookon, ahol egyúttal azt is kihirdették, hogy a terjeszkedés miatt szükségük lesz a nyári szezonza újabb csapattagokra, várják az önéletrajzokat. A videóból az is kiderül, miben lesz hasonló, illetve más a füredi Nekem a Balaton profilja, mint az akarattyai helyeké.

Balatonfüredre terjeszkedik a Nekem a Balaton idén nyáron - jelentette be Ördög Nóra a Nánásiék közösségi csatornáin. "Megyünk tovább! Végülis a Balaton elég nagy, egyszer talán körbeérünk" - mondta Nánási Pál a videóban, hozzátéve: "A kiváncsiságunk visz minket tovább." Balatonfüred egy komoly lépés, komoly döntés és egy nagy falat - emelte ki Ördög Nóra, viszont hangsúlyozta, hogy a Csücsök - a második balatonakarattyai üzletük - is folyamatosan fejlődik közben.

Ezúttal nem fognak nagy építkezésbe, hanem bérelni fognak egy helyet Füreden, méghozzáa Halászkert mellett. "Visszatérünk a gyökerekhez" - mondta Ördög Nóra, és kifejtette, hogy egy ahhoz hasonló kisboltot kell elképzelni, mint amivel eredetileg indultak Akarattyán. Sokan kérdezték kommentben, hogy megmaradnak-e az akarattyai üzletek - erre a válasz, hogy természetesen igen. Az is kiderült, hogy nem csak nyáron lesznek nyitva a tervek szerint.

A nyitás pontos idejét még nem merték bejelenteni, ezért csak annyit mondtak el, hogy nyár elején lesz a nyitás. A Csücsök most is nyitva van, az eredeti kisbolt Akarattyán pedig a húsvéti szünetben nyílik. "Ez még mindig nem egy franchise" - mondták kommentekre válaszolva, hiszen a Nekem a Balaton brand terjeszkedik csak tovább, és továbbra is Nánásiék a tulajdonosok.

Egy jó kis reggelizőhelyet szeretnénk csinálni, finom streetfood kajákkal, a pékáru is ugyanúgy megy tovább - mondták el a videóban. "Füred is megismerheti a kakóscsigánkat" - mondta Nánási Pál, hozzátéve, hogy a delikát funkció szintén megmarad.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Loading...

Címlapkép: Nánásiék

Címkék:
Balaton, kisbolt, balatonfüred, balatonakarattya, nánásiék,