21 °C Budapest
Komolyan, honnan van ennyi fegyver Pécsett?

Komolyan, honnan van ennyi fegyver Pécsett?

2017. augusztus 15. 13:00

Fegyverrel kiraboltak hétfő este egy pécsi dohányboltot, június eleje óta ez már a negyedik ilyen eset.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRKF) kedden a rendőrség honlapján azt írta: a Szigeti úti dohányboltban hétfő este tíz óra körül a 175 centiméter magas rabló - a júniusi, a júliusi és az augusztus eleji esethez hasonlóan - kezében lőfegyverrel vagy utánzatával követelte a napi bevételt. Miután megkapta, távozott a helyszínről - tették hozzá. Az eladó nem sérült meg, miként egyik korábbi rablásban sem.

Június 7-én este egy Esztergár Lajos utcai trafikot rabolt ki egy 185-190 centiméter magas maszkos férfi. Egy Petőfi Sándor utcai dohánybolt bevételét június 18-án este követelte fegyverrel egy 165-170 centiméter magas maszkos ismeretlen. Augusztus 2-án este pedig ismét az Esztergár utcai üzlet bevételével távozott egy ugyancsak 165-170 centiméter magas maszkos férfi.

A rendőrség közölte: egyesítették a négy ügyet, az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik. A BMRFK az augusztus 2-ai eset után 500 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, a feltételezett elkövetőről grafikát, a rablásokról pedig videókat tettek közzé a police.hu oldalon.

Íme, itt a videó:

Borítókép forrása: Youtube / PoliceHungary
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?