31 °C Budapest
Lehalt az OTP, krízis van a Postán is

Lehalt az OTP, krízis van a Postán is

2017. július 12. 12:00

Az OTP Bank honlapján megjelent egy hír, miszerint leállt a bank webshop szolgáltatása, melyet kereskedelmi partnerei részére tart fenn. Mindeközben gond van egy óbudai postahivatalban is, ahol nem fogadták el egy olvasónk bankkártyáját. Vizsgáljuk, hogy van-e összefüggés.

FRISSÍTÉS!

Az OTP-től azt a tájékoztatást kaptuk, hogy már megfelelően működik a kártyaelfogadási és a webshop rendszer is.

A délelőtt folyamán voltak akadozások a kártyaelfogadási rendszerben, ezek érintették a Simple applikációt is. A partnerek számára fenntartott webshop alkalmazást koradélután állították helyre.

A hibáért ügyfeleik elnézését kérik.

Az OTP Bank honlapján a következő üzenet jelent meg:

Az OTP Bank által a kereskedelmi partnerek részére biztosított webshop szolgáltatás jelenleg technikai hiba miatt nem elérhető. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy az említett rendszerek minél előbb újra a megszokott módon működjenek.

Ezen felül az OTP Simple alkalmazásban is ez a hiba fogadta a felhasználókat:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

forrás: OTP Simple

Gondok a Postán is

Mindeközben egy olvasónk jelezte, hogy nem fogadták el a bankkártyáját egy óbudai postahivatalban, ahol arról tájékoztatták, hogy a teljes Posta-hálózatban szünetel a bankkártya-elfogadás.

Megkerestük az OTP Bankot és a Postát is az üggyel kapcsolatban, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?