Mégis mi ez a tömeg a magyar játékbotokban? Ezt akarja most mindenki

Mégis mi ez a tömeg a magyar játékbotokban? Ezt akarja most mindenki

2016. május 18. 16:00

Nemcsak a sörmárkák, az elektronikai cikkek és a sportmárkák, hanem a játékok forgalmára is jelentős hatással van a futball Európa-bajnokság. A foci lázhoz köthető játékvásárlás akár egy átlagos nyári havi forgalom dupláját is jelentheti. A Formatex felmérése szerint a foci és a magyar válogatott népszerű, jó presztízsű márkának számít most a magyarok körében.

A sportesemények általában, de az, hogy a magyar válogatott kijutott a foci Európa-bajnokságra kimondottan erős hatással lehet az éves gazdasági eredményekre. A játékkereskedelem például egy szezonális ágazat, a játékboltok éves forgalmának 50-60 százalékát a karácsonyi vásárlások, 10-15 százalékát a húsvét teszi ki, de idén

a focihoz kapcsolódó termékek miatt 100 százalékos növekedést várnak a május-júniusi időszakra. 

A Formatex ügyvezetője, Borhi János elmondása szerint reklámköltségeik 8-10 százalékát focival kapcsolatos termékek népszerűsítésére költik.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?