Újabb világcég nyitott boltot Magyarországon

Pénzcentrum2012. április 3. 19:02

Megnyitotta első magyarországi márkaboltját Budapesten az angol The Body Shop kizárólagos hazai képviselete, az Avanzo-Trade Kft.

Budapesten, az Aréna Plázában nyílt meg a mai napon az első magyarországi The Body Shop márkabolt. A kozmetikai cikkeket gyártó cég termékeinek előállításában kiemelkedő szerepet játszanak a világ eldugott zugaiban élő, nehéz helyzetű, szegény közösségek, amelyektől alapanyagokat, ajándéktárgyakat, kiegészítőket vásárol a társaság.

Az úgynevezett Community Trade (közösségi kereskedelem) program tisztes megélhetést kínál a résztvevő közösségeknek, bekapcsolva őket a világkereskedelembe. A biztos megélhetésért cserébe hosszú távon és egyenletesen kiemelkedő minőségű anyagokat és termékeket állítanak elő, ami a cég számára komoly versenyelőnyt jelent. A kozmetikai társaság idén bevezeti első The Body Shop Foundation termékét. Az abból származó értékesítési bevételek az adott régióban élő helyi közösségekhez jutnak majd el a vásárlók szavazatai alapján.

A The Body Shop Internationalt 1976-ban alapította Dame Anita Roddick. Az első bolt Brightonban, Anglia déli partján nyílt, és mindössze 25, kézzel kikevert kozmetikumot forgalmazott. Mára a The Body Shop International 2500-nál is több üzletet üzemeltet, és több mint 1200 különféle terméket forgalmaz.

Az angol társaság érte el, hogy ma az Európai Unióban már nem lehet olyan kozmetikumokat forgalmazni, illetve alapanyagokat felhasználni, amelyek hatását állatokon teszteltek. A társaság fontosnak tartja a hulladék mennyiségének csökkentését is, ezért olyan műanyag flakonokat használ, amelyek teljes egészében újra felhasznált anyagból készülnek. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
világkereskedelem,