Citibank ügyfelek, figyelem! Már így is lehet bankolni

Pénzcentrum2011. augusztus 15. 15:32

Ingyenes mobilbank szolgáltatást indít útjára a Citibank, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bárhol is járjanak a világon, élvezhessék e modern és biztonságos megoldás által kínált lehetőségeket, beleértve az utalások indítását bankszámlájukról.

A Citibank Mobilbank a Citibank Online internetes banki szolgáltatás mobilkészülékekre (elsősorban "okostelefonokra") optimalizált változata, amelyen keresztül elérhetők a Citibank Online legfontosabb funkciói. A szolgáltatás segítségével egyszerűen és gyorsan tudják az ügyfelek pénzügyeiket intézni - immáron mobiltelefonról is - bárhol és bármikor, így az a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja számukra.

KATTINTS: Okostelefonosok, figyelem! Itt egy ingyenes csúcsprogram

Az új szolgáltatással a következő lehetőségek nyílnak meg a pénzintézet ügyfelei előtt: számlainformációkhoz való hozzáférés, banki átutalások indítása, valuta- és devizaárfolyamok lekérdezése, valamint fiók- és ATM-kereső. A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy aktív mobilinternet vagy wifi-kapcsolat és egy olyan mobilkészülék szükséges, amelyre internetböngésző alkalmazás van telepítve.

Bár a szolgáltatáshoz való hozzáférés ingyenes, arra az ügyfeleknek figyelniük kell, hogy a mobilbankkal történő kommunikáció internetes adatforgalmat generál. Amennyiben az adatforgalom mobilhálózaton keresztül történik, a mobilszolgáltató adatforgalmi díjakat számíthat fel, azonban az adatforgalmi díjak is elkerülhetők, ha az ügyfelek az ingyenes wifin keresztül lépnek be a mobilbankba.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: