Gyász és tiltakozás! Lekerülnek a CCCP pólók a polcokról

Pénzcentrum2010. december 5. 18:02

Gyászolnak az angolok, miután a FIFA döntése értelmében nem ők, hanem Oroszország rendezheti a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Egy retro-mezek árusításából élő vállalkozó úgy döntött, hogy tiltakozásul leveszi a sportboltja polcairól a CCCP (Szovjetunió) feliratú és a svájci válogatott mezeket.

A hatvanas évek szovjet válogatottjának dresszét idéző pólók és a svájci csapat régi mezei iránt is jelentős érdeklődés mutatkozott korábban, ennek ellenére a vállalkozó megszünteti ezek értékesítését.

A kereskedő elmondta, hogy a döntés óta rosszul van, ha ránéz ezekre a mezekre, ezért - kerül, amibe kerül - a nyertes pályázó oroszok miatt szovjet-, Sepp Blatter miatt pedig svájci mez az ő boltjának polcain nem lesz többé.

"A pályázatunk kiemelkedett a mezőnyből, mégsem mi nyertük el a rendezés jogát. Furcsának - és talán kicsinyesnek - tűnhet a lépésünk, de gyakorlatilag elloptak tőlünk egy világbajnokságot" - tette hozzá.

FutballKATARzis 2022-ben

Óriási meglepetésre Katar rendezheti a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, íme egy korábbi írásunk arról, hogy milyen stadionnal várják majd a döntő résztvevőit:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

80 ezres űrstadion : a világ legújabb csodája + fotók

 

Címkék: